bloglovin

SNÖFALL

Här kommer jag spendera min lediga dag. Vi har just flyttat in i ett personalboende där jag delar rum med en kollega. Imorse följde jag med henne till jobbet (nu tar det cirka 30 minuter att gå till jobbet om man jämför med tidigare 30 sekunder..) och åt frukost, gick tillbaka och nu intar jag frukost nummer 2 i soffläge med fallande snö utanför fönstret. Vad jag älskar vintern. 

MORGONSTUND HAR GULD I MUN

Sitter just nu med den här utsikten över Arjeplog och äter frukost. Idag ska jag ner till byn, fotografera lite och handla. Man kan skymta ett kyrktorn långt borta mitt i staden, ungefär där ligger Konsum och Ica. Vilket betyder att det är en bra bit att gå! Tog lite sovmorgon idag med, men känns lite jobbigt att inte hjälpa till med frukosten utan bara sluka den.. Gott är det som vanligt, med eller utan mig i köket! ;)

MORGONPIGG

Utsikten från mitt fönster på dagen! Nu när jag är ledig tre dagar (jobbar oftast sex, ledig tre) så passar jag på att vila upp mig. Idag har jag endast ringt runt till släkt och vänner för att prata, ätit, gymmat och tittat på serier. Jag vill liksom redan ha läggdags, jag vet, klockan är inte ens Bolibompa, men jag är van vid tidiga kvällar. Gick upp i vanlig arbetstid idag för åh vad jag älskar morgnarna här uppe. 
Imorgon är planen att fortsätta i samma stil, men våga mig på en promenad ner till byn, trots väderprognos på 16 minus grader. Härligt! :D

SÄSONGSJOBB I FJÄLLEN

Framme i Arjeplog, och först nu har jag landat i sängen att vila. Därav de urkassa fotografierna på utsikten från mitt rum, den första tog jag precis, klockan 16 och den andra då jag gick upp imorse, klockan 4:00. Nära tolvtimmarspass alltså, men med frukost och lunch och roliga arbetskamrater så går dagen fort. Så fort jag är ledig en dag, ska jag fotografera utsikten vid en tidpunkt då man kan urskilja något... Det är underbart sagolikt vackert här uppe! Så att det mörknar fort går mig ingenting då jag somnar innan åtta på kvällen, mitt enda bekymmer är hur jag ska hinna och orka med svenska landslagets play-offmatcher som inte har avspark förrän framåt 21...