bloglovin

WORK IN PROGRESS

Ser ni vem det ska föreställa? 
Slutresultatet kommer upp inom ett par dagar, så får veta om ni gissade rätt! 
 
Ledtråd 1: Han heter Hjalmar i mellannamn...
Ledtråd 2: 36 år gammal...
Ledtråd 3: Hans alias är Eric Northman...

MELLANMJÖLK


ENERGI

Ber lite om ursäkt för en kass uppdatering och skyndar mig vidare mot bortamatch. 
Tar med mig lite energipulver med känner jag, så klarar jag nog den här dagen också! 

MARIMEKKO

Helgen har varit fylld av träning, konditionstest och mer träning. Som jag vill ha det. 
Dessvärre har detta orsakat enorm lathet när jag väl sitter ner och därför är det väldigt tyst här. En favorit i repris får lätta upp stämningen! Gjord i Artrage, på paddan. 

GARETH BALE

Världens bästa fotbollsspelare i mina ögon, som spelar i världens bästa fotbollslag, i mina ögon. Men inte är de långt borta från att bli det heller, trea i Premier League för tillfället och avancemang mot Inter i Europa League. Hur kan man inte älska fotboll?!

TORSDAGSTEMA

Torsdagstema är ungefär precis vad det låter, varje torsdag publicerar de som vill en valfri bild kopplat till temat för just den veckan. Den här veckan är det Sofie Marklund som har valt temat "Jag skulle vilja visa er...", som jag associerade efter lite tankegångar, med mitt nyaste tillskott i garderoben. Ett par Copa Mundial, klassiker som fungerar jättebra hittills. 
Dåligt nog, har jag gått och än en gång, stukat foten, igår på träningen. Nu kommer jag fastna i tejpträsket igen, motvilligt, eftersom det inte förbättrar min situation ett dugg långsiktigt. 
 
Illustrationen är förövrigt, gjord på paddan i ett ritprogram som heter ArtRage. 

RIHANNA

Där har vi henne, Rihanna! 
Jag blev halvt nöjd med den här teckningen, då jag testade på nya tekniker med skuggning och hår. Den skiljer sig dock från originalet som ger ett litet minus. Annars, är det en teckning som hittills tagit mest tid, kanske fyra timmar. 
Men Tom Hardy är fortfarande min favorit, såklart. ;)

SMYGKIK

En smygkik på vad jag har gjort idag, mer bilder kommer!

KAN KATTER DRÖMMA?

Jag ville ju inte lova er en bra uppdatering, ja en uppdatering åtminstonde, här. Men jag känner mig skyldig mot er som troget går in och kikar efter en, så här får ni en liten kladd till tröst. Elvis ligger här bredvid mig nu och sover så fint, en självklar modell. 
Jag ska köpa mig ett riktigt bra set med blyerts som jag kan teckna mera med, för tillfället lånar jag av min syster. I brist på det så blir det en och annan kladd på paddan, som jag ska bli bättre med att lägga upp här. 
 
Och som svar på den förvillande rubriken - visst måste de kunna det. Blev halvt ihjälskrämd så jag nådde maxpulsen, när Elvis vred sig en decimeter ifrån mitt huvud och skrek som om han var i slagsmål med grannkatten. Tack och lov fortsatte han inte bråkas när han såg mig, det kunde ha slutat illa...