bloglovin

Gratulationsteckning

En av mina närmaste, galnaste, roligaste, bästa, snällaste vänner fyllde hela 19 år igår. Själv fyllde man nyss myndig så hon känns väldigt gammal... Här är i alla fall en bild av henne jag ritade med hjälp av en referensbild. GRATTIS igen Patricia!

Mässbilder

Jag tänkte visa upp lite fler bilder ifrån FORMEX för de som är intresserade, men det här är bara några av dem vi inte kommer använda till tidningen. Lite spänning måste man ju ha ;)
Nu har jag renskrivit lite intervjuer och föreläsningar med, men det där med klotter måste jag öva på, så att jag kan tyda det efteråt. Halva ordbiblioteket från intervjun med Ernst löd ungefär: Pinnstolar, kärlek, mysigt, pinnstolar. Bra jobbat!

Besöket på FORMEX

När vi gick runt på FORMEXmässan i upp emot en fem timmar, hittade vi en massa roliga och intressanta ideér och designers, framförallt alla de väldigt avancerade inredningsmontrar som innehöll bl.a. kamelhårskuddar och väskor, betong i alla former och utföranden och vägger klädda i tyger. Och när vi vandrar runt för den tredje gången i en av de tre gigantiska hallarna ser vi Ernst. Självklart intervjuar vi honom till våran tidning och tar lite bilder, och ett idolkort är väl något av ett måste? Här ovan ser ni mig och Ernst, som är precis som han är på tv. Och ja, han är lång, som flera undrade när jag berättade efteråt. 
Det var en mycket lyckad dag som förutom en hel värld av inredning och design, även inkluderade Anna Skipper och Karin Mannerstål. Nu har vi en del att arbeta med till tidningen!

Varsågod

Nu har jag knepat ihop ännu en design, en gratis en den här gången, som vem som helst kan använda.
För att kunna ladda hem den krävs ett medlemsskap på Bloggdesign.nu, där designen ligger. 
 
Vill du, kan du gå in här och kika på hur den ser ut i "verkligheten", så verklig den nu kan bli på en skärm...
Här hittar ni designen på Bloggdesign.nu:s hemsida!
 
En stilren design med stort fokus på just träning och kost, som idag är en väldigt prioriterad del i mångas liv, inklusive mig själv med såklart. Vill bara tillägga att NU har träningsvärken efter löppasset i söndags lagt sig. Ibland funderar man ju ... 
 
Nu ser jag att det redan är en person som har laddat ner designen, på ungefär 10 minuter. Och 13 visningar. Nu blev det 14 ... Säg till om det är något som krånglar så hjälper jag gärna till så gott jag kan!

FORMEX

Jag och en vän lyckades få tag i fribiljetter till FORMEXmässan i Älvsjö, tack vare skolans rykte och vårat projektarbete, en inredningstidning md fokus på de kommande trenderna. Vad passar då inte bättre än "den största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign", att få lite svar på frågor och gotta sig bland utställarna. 
Jag längtar!

Framgång och efterfrågan

Häromveckan knepade jag som sagt ihop en design åt min vän, klicka på bilden om ni vill se hela. Jag höll mig till Elaines huvudintressen mode, franska och design och så här ser den alltså ut. 
Just nu fortsätter jag mitt knåpande i ett försök att bli ännu bättre på det här med kodmallar och pixlar, och gör om ännu en blogg, en bakblogg. Här ovan en högst tillfälllig header, men mest för att ni ska få ett hum om vad som pågår. 
 
Nu ska en väldigt trött och faktiskt lite mer aktiv författare på den här sidan, ta sig en välbehövlig sovmorgon efter löpning på tid samt skridskoåkning inom ett dygn, och ge sig på't igen imorgonbitti. Tiden på löpningen? Försämrades med två minuter. En klen tröst är att jag inte har sprungit på tid på ett halvår. Men jag vet inte hur jag ska kunna hitta tillbaka :(