bloglovin

I SEE THOSE CHANGES

Jag kände för en förändring och bytte ut headern plus lite andra smådetaljer. 
Enklare, snyggare och bättre bara.
Fortsätt gärna att tipsa om människor jag kan rita av! :)

TOM HARDY

Tom Hardy är en av mina favoritskådespelare. Och så är han jävligt snygg med. 
Självklart väljer jag att rita av honom, om jag fick välja vem jag ville. 
 
Men nu behöver jag lite råd, ett förslag på vem jag ska rita av härnäst? Man som kvinna, ung som gammal. Bara de
har något speciellt drag, tydliga käkben eller helt enkelt ser riktigt bra ut. Eller åt andra hållet. 
Det kliar verkligen i fingrarna efter en intressant person. 
Och så kanske jag tar tag i den här bloggdesignen på en gång med, så blir det gjort. 

INSTAGRAM

 
Bild från min Instragram. Fler och bättre bilder kommer inom kort. Ser ni vem det är? 
Ikväll blir det premiär för mina nya Copa på konstgräs i Gimo. LOVELY

STÄLL DIG UPP

En teckning som från start var meningen att det skulle likna Haley ur favoritserien One Tree Hill. När jag slappnade av i slutet och tittade på teckningen från håll, var det inte lika likt längre, som vanligt när jag håller på. 
Det här var allra första gången jag satt riktigt länge med en teckning, tre timmar kanske, och som jag verkligen försökte med håret och skuggor ordentligt. FAAN att det inte blev mer likt Haley bara, annars blev jag gälet nöjd.
Tänkte lägga upp originalfotot, men då försvinner den sista känslan av henne om man jämför. Googla så får ni jämföra på egen hand, jag blir så förbannad på mig själv bara om jag ser den här, haha.

BLYERTS

Ett litet kladdigt självporträtt jag gjorde häromdagen.
 
Just hemkommen från en fotbollscup i kommunen. Helt sopslut och fortfarande inte frisk från en ihållande förkylning. Men roligt var det, fick till och med bli första straffläggare (som jag satte rakt mellan benen på målvakten, tråkigt för henne) och nickade ännu en boll med näsan och var rädd att det skulle börja blöda igen. Klarade mig från skador trots allt, och nu får vi se vad dagen har att bjuda på. 
Åh äh jag vet inte vad jag ska skriva om här egentligen. Ritar gör jag så sällan och det enda mitt liv handlar om nu är fotbollen. Så ja, det får helt enkelt bli dålig uppdatering här tills en annan teckning har gjorts. Tack ni återkommande besökare som hoppas på nya intressanta inlägg, jag hoppas ni inte är för uttråkade. 

KLIPPBOK

Häromdagen hittade jag en ny app, från IKEA. Man kan enkelt skapa sina egna kollage (dock av ett begränsat utbud, men som fungerar ett tag). Det här kollaget ovan är nog inte det vackraste ni har sett men det är något som visar möjligheterna. Jag gillar idén och den stilrena, klassiska designen. Stort plus åt inredningsälskare som vill kunna göra inspirationskollage på språng!