bloglovin

Nostaglitripp i headerarkivetDet borde vara snart två tre år sedan jag startade den här bloggen, och den har varit fylld av allt från norska berg till landskamper till virkade små rådjur till vem vet vad. Jag letade rätt på alla gamla headers som jag haft genom månaderna, och kom fram till att jag har bytt rätt ofta ändå. Det borde gå att klicka upp dem lite större om man så vill det. Man kan väl gott och väl säga att kunskapen har flytit på och förändrats ganska så kraftigt, från fotokvalitét till virkkunskaper.
Jag förstår om det är läsare som saknar de virkade djuren, jag med faktiskt. Men jag har helt enkelt ingen inspiration just nu för att påbörja något. Det borde komma tillbaka med tiden kan man tycka, och det önskar jag med. Då finns det ju iallafall ett arkiv man kan dyka in i och utforska...

Snart är det bara ett par veckor kvar på mitt andra år här på GUC, det känns både bra och dåligt. Dåligt då jag inte har någon direkt planering inför framtiden och det tredje året, bra för att det är bara bra helt enkelt. I sommar har jag inte bara sex veckors hårt arbete framför mig, utan även FotbolllsEM och OS. Och en massa annat impulsivt såklart. :)

Vilken är er favorit ur headerarkivet?

(nu vart texten blå av någon skum anledning, ska försöka fixa det så fort jag sätter mig vid en dator. iPad:s är inte alltid att lita på...)

Kommentarer
Postat av: Isabell

sjunde och åttonde kände jag inte ens igen..? men du är så duktig, gillar alla dina headers!

2012-05-15 @ 20:06:53
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0