bloglovin

Lägenheten vol 3

Rundvisning vol 3 alá Lägenheten i SketchUp! Idag hade vi sista lektionen det här året, det blev lite stressigt när jag försökte hinna klart, men eftersom vi fick tid till det nästa termin med satsade jag på att göra rummen ordentligt för en gångs skull. Förutom hallen och den lilla inbuktningen bredvid köket, är det mest smådetaljer (som vanligt, det kan man hålla på med i evigheter, men det är ju det som är roligast med!) kvar att ta itu med.
Nu har jag bara en skoldag kvar, nästa fredag. Andra ring gick sjukt fort, och så säger de att trean går ännu fortare, hur ska det här sluta? Jag lär gå ut trean innan jag har fått på mig den andra strumpan haha ...

Mycket mycket idag

image description
Mycket mycket mycket mycket mycket att göra just nu, jag hinner knappt med.
Idag var vi med klassen till huvudstaden och Konstfack, pendlade i fem timmar och kollade på utställningen i en halvtimma, mycket värt den torsdagen. Missade fotbollsträningen på grund av kaos i trafiken och nu sitter jag och försöker få in derivatan och dess förändringar i huvudet till det fyra timmar långa nationella provet i Matte C som jag har imorgon. Utöver det har vi i elevkåren på GUC planerat in ett megastort event som ska ske på måndag, vilket också tar sin lilla tid att få ihop alla detaljer, plus försäljningen och serveringen med laget på lördag och match på söndag. Dessutom får jag skuldkänslor över att jag aldrig uppdaterar här, men i och för sig har jag endast nio skoldagar kvar den här terminen så jag hinner nog med er med! ;)
Pjuha. När jag hinner så tar jag mig tid att läsa den underbara boken ovan jag fick av mamma häromdagen, mycket mycket mycket bra!

Nostaglitripp i headerarkivetDet borde vara snart två tre år sedan jag startade den här bloggen, och den har varit fylld av allt från norska berg till landskamper till virkade små rådjur till vem vet vad. Jag letade rätt på alla gamla headers som jag haft genom månaderna, och kom fram till att jag har bytt rätt ofta ändå. Det borde gå att klicka upp dem lite större om man så vill det. Man kan väl gott och väl säga att kunskapen har flytit på och förändrats ganska så kraftigt, från fotokvalitét till virkkunskaper.
Jag förstår om det är läsare som saknar de virkade djuren, jag med faktiskt. Men jag har helt enkelt ingen inspiration just nu för att påbörja något. Det borde komma tillbaka med tiden kan man tycka, och det önskar jag med. Då finns det ju iallafall ett arkiv man kan dyka in i och utforska...

Snart är det bara ett par veckor kvar på mitt andra år här på GUC, det känns både bra och dåligt. Dåligt då jag inte har någon direkt planering inför framtiden och det tredje året, bra för att det är bara bra helt enkelt. I sommar har jag inte bara sex veckors hårt arbete framför mig, utan även FotbolllsEM och OS. Och en massa annat impulsivt såklart. :)

Vilken är er favorit ur headerarkivet?

(nu vart texten blå av någon skum anledning, ska försöka fixa det så fort jag sätter mig vid en dator. iPad:s är inte alltid att lita på...)

Kanske ett slut

Sjukgymnast bokad. Serie illustrerad. Spruta tagen. Tandläkare besökt. Myggbett biten.
Jag börjar se ett slut på den/det här terminen/skadeåret.

I like and I don't like

I don't like mig själv och min överbelastade/övertränade/svaga/ihållande/ömmande/svullna smalbensmuskel.
Men det är bara och bita i det sura äpplet, styrketräna och gå långsamt på asfalt. Jag håller på och kirrar en sjukgymnast med, jag vill spela foooooootboll !
Klicka på den söta bilden för att komma hem till den.

SketchUp vol 3

Såå, dags för en liten uppdatering om vad som sker i skolan på Sketch Up fronten kanske? Jag har som sagt bestämt mig för att byta tema helt, från 70-tals köksluckor till den mer naturmedvetna och stilrena stilen. Sagt och gjort, köksluckor samt kakel har bytt färg, samt väggar och golv. Vardagsrummet sitter ihop med köksdelen, var lite tveksam först men det går ju visst! Den mörkgröna fondväggen mot fönstrena, ska vara i en mörk träfärg i stället dock, och lite andra smådetaljer ska dit.
Kvar att ta itu med är alltså: Köksdetaljer, vardagsrumsdetaljer samt färger och tvbänk, hallen, hörnet med renhuvudet, sovrumsdetaljer, garderob och en ytterdörr. Heja heja!

Frustrerad

Jag hatar detta. Hatar hatar hatar hatar detta. Fullt kry i huvud och fötterna kan spelas som vanligt med hjälp av tejpning och fotledskorsetten. Jag måste ha gjort något som fick skadegudarna att vända sig på molnet, för nu har det börjat igen. Men den här gången, smalbensmuskelproblem. Och inte något litet sånt heller om jag gissar rätt.
Och mitt i allt detta trubbel startar säsongen, jag blir tilldelad en plats i startelvan och blir tvungen att tacka nej till den. Jag hatar detta. Blir frustrerad på mig själv för att jag inte bugar och bockar och tar platsen som valts ut. Frustrerad för att jag vet att detta inte kommer vara något litet muskelproblem.