bloglovin

Så kan det gå

Jag tänkte ta en tur längs memory lane, i mitt fall gamla ritblock, och med den här ... saken ovan vill visa att alla dagar går bara inte. Då har vi det sagt. Kom inte och säg "Jag kan inte rita", för precis så sa jag, och bestämde mig för att det skulle bli ändring på det. Och i början såg det inte mycket mer ut än så här.
Gamla teckningar alltså. GAMLA. Men jag la upp dem för skojs skull. Nuförtiden ritar jag mest grisar och ankor med skridskor, jag har lämnat min "trovärdiga" sätt att rita åt slumpen helt enkelt.
Och sen, är allt fotograferat på kvällen, med dålig kamera. Om ni inte märkt det redan.
Till vänster. Jag har ALLTID haft problem med att rita flickans ena ben. Båda benen ser jag dock nu.
Till höger. En del av en annan, mycket tyg och material.
Till vänster. Mycket konstiga kläder. Jag vet att jag hade en person som jag kalkerade av på de flesta, bara för det var så tråkigt att rita kroppar. Ville bara rita m-a-t-e-r-i-a-l hela tiden.
Till höger: Mycket minimalt men stolt över-projekt!
Till vänster: En gång för länge sedan kunde jag sy. Eller sy och sy, jag gjorde en klänning iallafall, som jag ritade av, på mig själv. Och som jag gillade mig där på det pappret vill jag minnas.
Till höger: Åh som jag avgudade den här pappersbiten. Det flöt liksom, material på material och ja, flyt.
Alla de här ritades nog någon gång sommaren 2009? 2008? 2007? Måste det vara. Och nu ser mina paddy-bilder mest ut så här: ("perspektiv på träd" samt "självporträtt utan att titta och lyfta fingret")
Så kan det gå då. Om ni är nyfikna på mina grisar och ankor med skridskor får ni vänta på lite solljus. Nu ska jag ta helg!

Kommentarer
Postat av: Elaine

Men åh sluta ge ig ångest lovisa! X)

2012-03-03 @ 16:13:06
URL: http://mademoiselleelain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0