bloglovin

Otur eller mest bara oförmåga?

Ja, vad säger man. Jag är fortfarande lite tjurig över min "otur" när det kommer till att skada mig själv. Snarare "oförmåga" att hålla mig på benen, tycker jag i det här fallet.
Så, nu måste jag ha satt rekord i att stuka foten. Vad kan man säga mer än ungefär sex-sju gånger, samma fot, tre år? Inte så mycket.
Jag går nu på kryckor och vilar, vilar, vilar mest hela dagarna. Och det kommer fortsätta så i ungefär en två, tre veckor till, för den här gången har jag bestämt mig för att inte fuska. Som jag gjort alla andra gånger för att få komma ut på planen igen, för att sedan ett par månader senare stuka högerfoten igen. Jag erkänner. Men den här gången måste det bara bli helt igen. Annars vet jag inte vart jag ska ta vägen.

Kommentarer
Postat av: Annefia

Vis av erfarenhet, har man nån gång stukat foten rejält så är det stor risk att man stukar den om och om igen, år efter år (och för varje gång man stukar den försvagas ju vristeländet). Så se till att vila så mycket du kan och kanske kan du hitta nån (sjukgymnast? tränare?) som kan tipsa dig om hur du kan stärka vristen.

2012-03-11 @ 17:59:24
URL: http://blogg.fialand.com/
Postat av: TIDSTJUVEN

Ojnej, stackaren! :( Fast jag har hört att om man stukat foten en gång så är risken stor att man gör det igen. Jag stukade foten på studsmattan (haha, måste vara det knäppaste sättet som man kan stuka foten på) för ett par år sedan, och nu bävar jag bara inför att göra det igen. ;) Knappt så att jag vågar hoppa studsmatta mera ens.

2012-03-11 @ 18:21:54
URL: http://tidstjuven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0