bloglovin

Fyra dagar kvar

image description
Bara fyra dagar kvar nu ...
Så fort jag kommer hem bäddar jag ner mig och skapar hundratals önskelistor och inköpslistor på alla möjliga nätbutiker, här är ett urval som ska kollas lite närmre på. Åh så fint

Vänsterback gone wrong

image description
image description
Svar ja, ni läste rätt. Vänsterbacken gone wrong, ungefär så kan man sammanfatta den ödesmatchen där topplacering och hedern stod som huvudperson. Jag blev tillsagd av min tränare, efter målet dock, att jag inte fick springa så mycket mot motståndarmålet då jag inte orkade försvara vårt eget.
Jag tror senaste gången jag nätade, var i flicklaget på vänsterkanten, mirakulöst nog precis utanför den skola jag går på idag. Minnen!
(Men det sjukaste är nog, att min vänsterfot är ungefär sämst i hela laget. Får nog ta och träna upp han lite tills nästa målchans, typ om tre år eller så)

Flingkonst

image description
Ungefär här går gränsen vid vad jag kan åstadkomma i ritväg nu för tiden.
I fotbollsväg dock, leder vi just nu serien, en match kvar innan sommaruppehållet, mot självaste superrivalerna själva.
Och nu vänder det ju med, till midsommar. Snart är det juuul

Heja sverje

Say hello to: sex-veckors-i-sträck-arbete och fotbollssoffan.
Nu vet ni var ni har mig.
Hejdå sommarlovet. Hej snickarbyxor och bondbränna.

Skadornas säsong

"Skadornas säsong" - så kan man lugnt kalla starten på den här säsongen. Just nu ligger jag på febersidan, men pallrade mig till hemmamatchen med stort H, skulle vi vinna hade vi fortsatt ledning att vänta i tabellen. Vann vi? Jodå, blöta snygga brudar drog till med 6-2, häärligt! Den här säsongen kommer lugnt att bli magisk om vi klarar oss kvar på uppflyttningsplatsen (där vi ligger nu), för då är det division 4 att vänta nästa år.
Ikväll är det antingen soffan eller bastu och pizza med laget, tyvärr blev jag inte det minsta friskare av att sitta i ett avbytarbås påpälsad med vinterjackor för kylan och regnets skull, så soffan it is!
Liite ritat/klottrat häromdagen, mitt armbandsur fick agera objekt.
I topp! Med målskillnad i världsklass, självklart.