bloglovin

Min app-guide

Efter ett snabbstyrkepass hemma på grund av brist på fotbollsträning, som tyvärr uteblivit på grund av den högra stukade fot***eln, tänkte jag att varför inte dela med mig av mina favoritappar som jag har på iPad:en?
Sagt och gjort, de flesta har jag använt flertalet gånger idag redan.
Först ut, alla mina träningsappar samlade i en mapp på "skrivbordet". Både sporttider på tv:n, tidtagarur, hemsidor och live streamad sport ryms, men även ...
Nike Training Club! En helt fantastisk app där du själv väljer antingen ett specifikt område du vill träna (jag tog magtränaren idag, 15 min hård träning med pauser inlagt), en träningsform eller liknande. Jag tycker att det är sjukt att den ens är GRATIS, så bra är den! Bara för dig att ladda ner alltså!
Solitaire! Eller patians på svenska! Underbar tidsfördröjare. Tröttnar aldrig *ta i trä*, passar på bussen, mattelektionen, ja, för det mesta.
Skolmatsapp?! Javisst! Har man en sjukt mediainriktad skola finns det mesta färdigt att ladda ner (namn: Skolmaten, sen väljer man sin skola om den har appen tillgänglig). På gott och ont. Skönt att ha maten på samma ställe med, utöver att den är riktigt god, alltså.
Sen då? Fotbollsspel såklart! Grymma lag (RF 12) vs grym grafik (PES2012) är det som gäller. Två helt olika alltså. Den första med liite sämre grafik men där man kan spela alla ligor, spelare och lag. Den andra, med sinnessjukt bra grafik men där huvudlaget består av Atletico Bilbao. Inget ont åt dem, men lite tråkigt. Pengar krävs för att låsa upp hela spelet. Samma kontroller och lika svårt på båda. Men roligt!
Sen har jag visserligen minst trettio till, men de här är favoriterna just nu.

Kommentarer
Postat av: Elaine

Nej det känns lite konstigt. Vist inte själv hur jag skulle göra men...:s

2012-02-18 @ 18:18:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0