bloglovin

En äkta människa?

Det blev milen idag, som var mitt mål inför sportlovet, och nu redan innan lovet officiellt har börjat så är det målet uppnått. Det var skönt, men hade nog inte klarat det utan det psykologiska stöd jag fick en min löpkollega. Ett försök till samtal mellan andning och snöoväder uppkom även det.
Till det jag skulle ta upp, den väldigt omtalade serien Äkta Människor ifrån svt. Jag har alltid varit en sådan att om alla andra gör något, vill jag inte fortsätta med det. Bara det med Wordfeud-appen, från att ha varit roligt gick det till en sån succé att jag lade ner direkt. Det finns otaliga exempel på detta, där även svts serie ingick.
Efter ytterligare ett påhopp av en vän tog jag idag modet och tålamodet till att starta det första avsnittet, och nyss har jag avslutat det andra av tio. Mycket bra serie. Lite futuristiskt, drama, men inte för mycket av den sorten och ja, av allt möjligt. En bra svensk serie alltså. Så alla ni, för jag tror nog att det är fler än jag som är osugen på att vara bland alla andra, se den! Ni kommer inte att ångra er. Jag tycker serien blandar äkta tankar om hur en framtid skulle kunna se ut, hur vårat samhälle idag ser ut med en blandning av humor i det hela.


Kommentarer
Postat av: Annefia - Fialand (pyssel och prat)

Jag är också väldigt förtjust i "Äkta människor" och du är faktiskt den första jag hört om som också ser serien så det är ju olika i olika umgängeskretsar vad "alla" människor ser/gör. Men jo, jag känner igen lite av den där allergiskheten mot att göra som "alla andra", inte så mycket för att jag nödvändigtvis MÅSTE göra annorlunda (fast säkert finns en LITEN del av den orsaken med. LOL) utan för att om alla gör nått eller ser nått på TV eller vad det nu är så överöses man så mycket av det att man hinner tröttna. Det finns ju TV-serier man är grymt trött på redan innan dom hunnit börja sändas bara för att det visas för mycket reklam inför dom.

2012-02-20 @ 05:05:02
URL: http://blogg.fialand.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0