bloglovin

Tiger balsam och Tacata

Bestämde mig för att jag hade tröttnat på den förra headern och slängde ihop en ny. Lite mer enkel men roligare på något bra vis.
För att beskriva matchen så luktar det sjukliga mängder av tiger balsam på mitt rum just nu.
Plusset: Vi spelade bra mestadels. Vi hade görfina och nya matchställ. Jag stukade inte någon fot.
Minuset: Vi spelade dåligt de gånger vi inte spelade bra. Vi förlorade matchen, men det var knappt. (2-3 tror jag det stod vid slutsignalen, 2-1 vid halvlek.) Jag har förvärrat benhinneinflammationen.
Dessutom, sprang jag runt och nynnande på "Tacata" en stor del av de nittio minuterna. Beroendeframkallade låt - jajjemän!

Modernt, naturligt och miljövänliga material

Lite mer smygtittar på det allt mer inredningsmässigt fyllda lägenheten, den på köket hittar ni här. Jag funderar på att byta stil, så det blir mer sammanhängande. Köket ser bara 70-taligt ut med gröna luckor, jag vill satsa mer på den moderna, naturliga och miljövänliga stilen, återbruk och naturmaterial. Det är ju lite så jag lever och gillar. Frågan är bara om jag orkar göra något åt saken, men blir det så fint som mattan ovan jag hittade (älskar den!) så ska det nog göras.
Sedan har jag nog återigen (oskyldigt!) gjort skadegudarna förbannade på något vis, jag åkte på en benhinneinflammation storlek medel igår, och nu lagom till seriepremiären om två ynka dagar har jag panik. Vem vill liksom missa den matchen, mot fiendelaget, i nytt matchställ, som jag längtat? Nä, vila vila vila är det som står på min helglista. Förutom allt firande och solande då.

Draw Something

Det är så mycket jag vill göra. Hemkommen från träningslägret, lite öm i kroppen, träning imorgon, 18årsfirande på lördag, förhoppningsvis uttagen till seriepremiären på söndag plus ännu ett födelsedagsbarn på måndag. Det ska bli skönt att få tisdagen ledig med, för även om jag har träning då med, vill jag hinna varva ner lite innan nästa vecka.
Och just ja, strax blir det ännu ett födelsedagsfirande, med smörgåstårt - den godaste tårtan! Dessutom får jag inte missa Champions League semifinalen ikväll, matchen igår var en hejare!
Jag ska bli bättre på att fotografera mina arbeten i skolan med, så det blir något kreatvit här med, om man tar bort Draw Something-bilderna ...
Inte på samma nivå som mig (... haha ) men härliga ändå!

Kreativiteten segrar ... inte alltid.

... Typ det enda kreativa jag kan uppbåda för tillfället. Klockan noll fem noll noll ringer klockan imorgon och laget bär av mot Kristianstad. Under de ungefär åtta timmarna av bilresa har jag sällskap av riesen och alla görfina lagkamrater, let's goooooooIngen springer som jag

Efter storvinsten i lördags, kanske det bara var rättvist med en förlust igår. Laget vi mötte, skulle ha varit ett division 6 lag, men visade sig vara ett från 3an, själva spelar vi i 5an. Jaja, det är sånt som händer. Foten höll i nittio blanka minuter, även om konditionen inte var den bästa. Idag sitter jag med halv lårkaka, gröna blåmärken och öm fot, och mitt nya vristskydd aka Korsetten. Med den ska jag snörpa ihop foten på det kommande träningslägret och hoppas på det bästa!


Laddar om

Efter en rykande färsk vinst med 8-2, laddar jag nu om med müslifil med banan, ARGI+ och riesenchoklad för morgondagens match borta i Norrtälje. Foten håller (än så länge...) och tejpningen fungerar, så jag är överlycklig! :D För tillfället ligger jag nerbäddad i sängen med levande ljus och ett leende på läpparna. Underbara fotboll!


Jag lever

Åh så bra. Gårdagen var väldigt frustrerande och jag stod i fem minuter imorse och funderade på att strunta i skolan för en dag. Hjärnan ville inte samarbeta, men hjärtat vann kampen, och dagen slutade alldeles perfekt! På den estetiska fronten går det segt hemmavid, jag tömmer mig på lektionerna i skolan tråkigt nog, då därför är det väldigt tomt här just nu. För mycket text och inga bilder i ett inlägg har jag aldrig gillat, men nu fick det bli ett undantag för förklaringens skäl.
På den idrottsliga fronten mår jag alldeles prima, träningarna den här veckan har visat mina brister konditionsmässigt men jag kämpar på. Nästa vecka är det träningsläger i Skåne som gäller och helgen efter det seriepremiär!

Marchin On

Har bara inget att skriva, berätta, därav tystnaden. Jag har beställt grejerna från Beach and Motion, kommit överens med min tränare att få kuta efter en boll igen nästa vecka (weehoo!), och om någon dag ska jag klä ut mig till Lilleskutt med, roooligt.