bloglovin

Ödet får avgöra, det har det ju gjort bra hittills

Om allt går som det ska är jag sjutton imorgon när ni läser det här. Alltså, att inlägget publicerades tidsinställt menar jag med det, och kanske att jag lyckas väja vägarbetarna på min väg mot skolan, de håller på och gräver ned ledningar på våran uppfart.
Detta ska alltså firas med cirkus sju timmar i skolan, inklusive de godaste torsdagspannkakorna till lunch och lite gjutning i betong med klassen, själv håller jag på med en hand som liksom ska hålla i ett värmeljus. När jag såg den betongfyllda plasthandsken sist, låg den som en blåst strumpa stoppad med pulvermos.

Jag tänkte fixa till en lite rolig bild på födelsedagsbarnet i Photoshop, men det kändes lite extremt. Här sitter man tre timmar innan dagen gryr och bokstaverar siffror i glada färger. Nä, jag lämnar allt åt ödet. Ödet får bestämma vare sig det här inlägget behagas dyka upp imorgon, vare sig byggarbetare plötsligt får för sig att ändra arbetsplats till en än värre, och vare sig kocken snålar med pannkakorna imorgon. Det sista blir nog värst.

Ha en bra pannkakstorsdag!

Kommentarer
Postat av: Hedvig

Grattis! :)

2011-09-15 @ 15:15:50
URL: http://www.hedvighandarbetar.blogspot.com
Postat av: Lillstrumpan

Stort grattis på födelsedagen! :)

2011-09-15 @ 15:22:07
URL: http://www.thenorp.blogspot.com
Postat av: Annefia

Grattis på födelsedagen!!!!

2011-09-15 @ 15:49:06
URL: http://blogg.fialand.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0