bloglovin

Olyckligt

jag hatar när man kommer så långt i en grovstädning att man får en helt tom gigantisk byrålåda fri från grejer, och av ren förvåning, ilska, irritation, och glädje proppar den full med de där grejerna som man egentligen skulle kasta som man inte riktigt behövde men som nu får plats igen. det är det som får min städning på fall


Så kan det låta om man läser min lilla sidoblogg på tumblr, här hittar ni han, där det går lättare att uppdatera då man kan göra så från lilla paddan. Lite mer personlig mikroblogg med, som ni kanske märker med, i stil med texten ovan. Jag håller som sagt på som bäst att grovstäda sovrummet, det som började med att vika alla tröjor och linnen prydligt, slutade som en total katastrof, när jag äntligen fått en gigantisk byrålåda tom sånär som på ett gem, kom frågan, vad ska jag lägga här i? Riktigt olycklig historia, jag sitter och rullar tummarna medan jag funderar. Och om jag nu flyttar över lite saker, kommer ett annat utrymme stå tomt. Och så kan vi inte ha det.

Innan min lilla ilands-depression kom, bestämde jag mig för att ge bort lite (eller inte så lite egentligen) av mina scrapbookingpapper och diverse dekorationer. Det hela slutade alltså i en hög på stolen, som nu har packats ner och ska bege sig till Elaine så småningom. Så då var det bra att jag hann lova bort dem innan jag kom på att de kanske skulle ner och samla damm i den gapande tomma lådan, men nej tack.
Hos Maria läste jag ett tips om att göra sina bilder till polaroidbilder lätt på datorn, jag laddade hem kameran på studs, och det blir så fint så. Tack för tipset! :)

Kommentarer
Postat av: Drillemor

SV: Haha, tack! Det är bäst att filurerna inte blir för intelligenta, vem vet vad som kan hända då! ;)

2011-09-11 @ 20:02:23
URL: http://drillemor.wordpress.com
Postat av: Anonym

Hej!Gillar du bloggtävlingar? Då tycker jag absolut att du ska kika på mina pågående tävlingar och kanske vara med? :)http://jenniemariajohansson.se/2011/september/tavling-i-samarbete-med-vuxenshoppen.html, http://jenniemariajohansson.se/2011/september/tavling-om-ett-sheer-cover-kit-fran-superglan.html.Hoppas du får en fortsatt fin kväll.

/ Jennie

2011-09-14 @ 20:17:08
URL: http://jenniemariajohansson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0