bloglovin

Bland smågrus och höstlöv

Haha, mitt så kallade första inlägg från en iPad, skulle ha legat här var jag skriver nu. Men, trots den nerladdade appen, ville sig inte det "felaktiga anropet" förklara sig och sin härkomst, så jag struntade helt enkelt i plattan för ett tag och slog mig ner vid datorn istället. Vad jag tänkte skulle bli ett litet firande blev alltså motsatsen, och här sitter jag utan ämne till inlägget.

Dock vill jag trösta dem som ivrigt väntar på något virkat i den här ganska så virktomma bloggen, att torka tårarna. Idag har jag förutom att slutat fem timmar tidigare än vad jag egentligen skulle ha gjort om min lärare inte var sjukskriven, är att dagen till ära har jag ägnat mig åt en beställning, vilken inom kort kommer dyka upp här på bloggen. I och med att kreativitetskorken släppte sitt grepp, har jag på nytt fått upp ögonen och börjar planera frihandsvirkning (om man kan planera sådant) av mina nerklottrade figurer.

Och så tröstar jag mig själv genom att säga att det är mycket roligare och framförallt enklare att skriva på ett tagentbord än på en liten plattas minitagenter. För er lite nyfikna vad denna beställning kan vara, får ni en ack så besviken bild framför era ögon som tack för att ni läste detta från början väldigt innehållsfattiga inlägg, till slutets väldigt innehållsfattiga och tidsupptagande inlägg.
(PS. Men jag tror att om ni anstränger ögonen och kikar nogrannt åt alla håll nog kan känna igen filuren bland smågrus och höstlöv.)
((PS.2. Och nej, det är inte bara jag som är en kass fotograf, meningen är att det ska vara suddigt överallt än på just de där stenarna i mitten. Säger vi.))

Kommentarer
Postat av: dagenskreativa

Hmm..kan det vara lilla My?

2011-09-27 @ 21:16:34
URL: http://dagenskreativa.blogg.se/
Postat av: Annefia

Om man kollar på bilden i psp för att kunna zooma in den betyder det att man är fanatisk?

Och om man trots det inte hittar nått av intresse betyder det då att man är blind eller lättlurad?

2011-09-28 @ 04:13:23
URL: http://blogg.fialand.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0