bloglovin

En uppdaterad Lilla My

'
Liten är hon såklart, Lilla My, bara sju centimeter lång med hårtofs och klackar. Det ska bara fästas en nyckelring så är beställningen klar, och roligt var det! Ska absolut försöka hålla mig kvar i virknålen, skolan tar bara lite för mycket ork ibland. Här har ni den första Lilla My jag virkade, i våras till en vän. Lite smärre förbättringar och nya tekniker ledde till en uppdaterad Lilla My-efterföljare, vad tycker ni?

Bland smågrus och höstlöv

Haha, mitt så kallade första inlägg från en iPad, skulle ha legat här var jag skriver nu. Men, trots den nerladdade appen, ville sig inte det "felaktiga anropet" förklara sig och sin härkomst, så jag struntade helt enkelt i plattan för ett tag och slog mig ner vid datorn istället. Vad jag tänkte skulle bli ett litet firande blev alltså motsatsen, och här sitter jag utan ämne till inlägget.

Dock vill jag trösta dem som ivrigt väntar på något virkat i den här ganska så virktomma bloggen, att torka tårarna. Idag har jag förutom att slutat fem timmar tidigare än vad jag egentligen skulle ha gjort om min lärare inte var sjukskriven, är att dagen till ära har jag ägnat mig åt en beställning, vilken inom kort kommer dyka upp här på bloggen. I och med att kreativitetskorken släppte sitt grepp, har jag på nytt fått upp ögonen och börjar planera frihandsvirkning (om man kan planera sådant) av mina nerklottrade figurer.

Och så tröstar jag mig själv genom att säga att det är mycket roligare och framförallt enklare att skriva på ett tagentbord än på en liten plattas minitagenter. För er lite nyfikna vad denna beställning kan vara, får ni en ack så besviken bild framför era ögon som tack för att ni läste detta från början väldigt innehållsfattiga inlägg, till slutets väldigt innehållsfattiga och tidsupptagande inlägg.
(PS. Men jag tror att om ni anstränger ögonen och kikar nogrannt åt alla håll nog kan känna igen filuren bland smågrus och höstlöv.)
((PS.2. Och nej, det är inte bara jag som är en kass fotograf, meningen är att det ska vara suddigt överallt än på just de där stenarna i mitten. Säger vi.))

Min vecka hittills

Ni som läser min lilla sidoblogg på tumblr, har säkert redan sett dessa bilder, som sammanfattar gårdagen och nutiden. Överst är mitt kollage till lampan vi ska designa, jag har noll ideas så det var bara att riva i tidningar och få inspiritation därifrån. Under har vi nutid alltså, jag sitter här vid datorn och The Sims på Facebook, samtidigt som jag klottar och frossar digestive. Mina dagar alltså, lite små slappt kreativt och mysigt. Försöker få till "min" stil på det så kallade "klottret", hitta min figur och så vidare. Det tar lite tid och övning det med!

Höstlistan med stort H

Idag var det den allra sista matchen för säsongen, som, tyvärr blev förlust. Det känns tungt, men acceptabelt. Nu är sommaren över, när fotbollssäsongen är över.
Här kommer några stora favoriter med min favoritårstid, hösten.
♦ Mycket bra fotboll på tv:n som startar ♦ BILD
♦ En ursäkt till att dricka varm choklad lite oftare ♦ BILD
♦ Luftrik luft, mycket att andas in ♦ BILD
♦ Vackra färger ♦ BILD
♦ Höstkreativitet ♦ BILD
♦ Mumford & Sons ♦ Awake My Soul, Roll Away Your Stone
Vilken är eran favoritårstid?

Ödet får avgöra, det har det ju gjort bra hittills

Om allt går som det ska är jag sjutton imorgon när ni läser det här. Alltså, att inlägget publicerades tidsinställt menar jag med det, och kanske att jag lyckas väja vägarbetarna på min väg mot skolan, de håller på och gräver ned ledningar på våran uppfart.
Detta ska alltså firas med cirkus sju timmar i skolan, inklusive de godaste torsdagspannkakorna till lunch och lite gjutning i betong med klassen, själv håller jag på med en hand som liksom ska hålla i ett värmeljus. När jag såg den betongfyllda plasthandsken sist, låg den som en blåst strumpa stoppad med pulvermos.

Jag tänkte fixa till en lite rolig bild på födelsedagsbarnet i Photoshop, men det kändes lite extremt. Här sitter man tre timmar innan dagen gryr och bokstaverar siffror i glada färger. Nä, jag lämnar allt åt ödet. Ödet får bestämma vare sig det här inlägget behagas dyka upp imorgon, vare sig byggarbetare plötsligt får för sig att ändra arbetsplats till en än värre, och vare sig kocken snålar med pannkakorna imorgon. Det sista blir nog värst.

Ha en bra pannkakstorsdag!

Olyckligt

jag hatar när man kommer så långt i en grovstädning att man får en helt tom gigantisk byrålåda fri från grejer, och av ren förvåning, ilska, irritation, och glädje proppar den full med de där grejerna som man egentligen skulle kasta som man inte riktigt behövde men som nu får plats igen. det är det som får min städning på fall


Så kan det låta om man läser min lilla sidoblogg på tumblr, här hittar ni han, där det går lättare att uppdatera då man kan göra så från lilla paddan. Lite mer personlig mikroblogg med, som ni kanske märker med, i stil med texten ovan. Jag håller som sagt på som bäst att grovstäda sovrummet, det som började med att vika alla tröjor och linnen prydligt, slutade som en total katastrof, när jag äntligen fått en gigantisk byrålåda tom sånär som på ett gem, kom frågan, vad ska jag lägga här i? Riktigt olycklig historia, jag sitter och rullar tummarna medan jag funderar. Och om jag nu flyttar över lite saker, kommer ett annat utrymme stå tomt. Och så kan vi inte ha det.

Innan min lilla ilands-depression kom, bestämde jag mig för att ge bort lite (eller inte så lite egentligen) av mina scrapbookingpapper och diverse dekorationer. Det hela slutade alltså i en hög på stolen, som nu har packats ner och ska bege sig till Elaine så småningom. Så då var det bra att jag hann lova bort dem innan jag kom på att de kanske skulle ner och samla damm i den gapande tomma lådan, men nej tack.
Hos Maria läste jag ett tips om att göra sina bilder till polaroidbilder lätt på datorn, jag laddade hem kameran på studs, och det blir så fint så. Tack för tipset! :)