bloglovin

Matchad helg

Den här helgen, eller ungefär en knapp åttondel av den, har jag virkat ett par tumvantar. Okej, matte är inte min starkaste sida, projektet varade i ungefär tre timmar, gick alltså jättefort, man hann knappt tröttna. Anledningen var att garnet som jag valde att ta dubbelt vart mycket tjockare och det gynnade tidens gång. Just nu stickar jag, ja, ni läste rätt, jag STICKAR en "tillhörande" halsduk. Satte det inom situationstecken då jag inte gillar matchat så mycket, men garnet var lätt och roligt att arbeta med så det blev bara så.
Färgerna återfinns dock än en gång på en av mina vinter"plagg", nämligen mina kängor. Så mycket matchat den här helgen alltså. Halsduken har jag kommit kanske en femte/sjättedel på, men jag har lite tid på mig antar jag.
Här är iallafall mina fina kängor:
Förövrigt idag har jag hunnit med att diska, göra klart alla uppgifter på hemläxan, lagat äggröra och varit ute och löpt. Jag saknar fotbollen något enormt, kan inte sätta ord på det, att springa runt och sparka på en boll på rent gräs med alla underbara lagkamrater och tränare. Vi slutade på en fjärde plats tror jag i serien, och nästa år siktar vi på uppgång till division 4 Uppland.

Kommentarer
Postat av: Hedvig

Matchat och snyggt! :)

2011-10-24 @ 17:18:35
URL: http://www.hedvighandarbetar.blogspot.com
Postat av: Denise Holmsten♥

snyggaa!! hörru du bord anmäla dig till min dagensblogg!! jag avslutar den närsomhelst så passa på fort! :) hoppas du är med!! puss : direkt länk till inlägget : http://deniseholmsten.blogg.se/2011/october/dagens-blogg-2.html#commentKRAM!

2011-10-25 @ 22:39:46
URL: http://deniseholmsten.blogg.se/
Postat av: Sanna

Söta vantar!

2011-10-26 @ 09:25:43
URL: http://sannakumlin.blogg.se/
Postat av: deniseholmsten

Hej sötis! hoppas att du har haft en awsome dag! jag har en liten tävling där ALLA som gissar rätt vinner en fet LÄNK! det ända du behöver göra är att gissa vad som är i paketen ! :) kram!

2011-10-28 @ 16:00:29
URL: http://deniseholmsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0