bloglovin

Mina garngömmor

För ganska så länge sen tänkte jag dra en rundtur bland mina garngömmor, men har inte kommit till skott förrän nu. Bilderna är ganska mörka på grund av att det ofta är mörkt i just den gömman, men det går att se det mesta. Då kör vi!
Först har vi alltså sjävla gömman, en vanlig garderobshylla, proppad med garn och halvfärdiga figurer, lite virkböcker och restgarner i en mindre ask. Det är oftast sånt garn jag virkar med, då min mamma tidigare hade eget maskinstickföretag, och varför köpa en massa garn när man har, alldeles gratis, garn står hemma? Det här är alltså bara en bråkdel av alla rullar som finns, jag har bara valt de med bäst färger. Ett ganska så hårt tunt garn, mycket bra till virkning. Nästa bild är lite garn jag köpte i veckan, brunt och grönt i just de färgerna finns inte hemma, så då får man köpa sig det. Sista lilla bilden är alla de färdiga och nästan färdiga figurer jag virkat, skokartongen under dem är redan fylld av halvklara projekt.
Stoppningen och alla små detaljer och stickor ligger sedan i en annan låda, och självklart alla femtiotals andra garnrullar ute i "stickarboden" som vi kallar det.

Sen fick jag en så fin award tillbaka av Elaine, som lyder:
"Lilla Lovisa. Det känns som att jag känt henne väldigt länge och varje dag jag kommer till skolan kan jag vänta mig något roligt från hennes sida.  Hon är verkligen en naturbegåvning och skulle lätt kunna bli illustratör (om hon bara ville). Hennes små teckningar gör en grön av avund. Virkning som en av hennes bloggar handlar om, är hon också en mästare på!"

Kommentarer
Postat av: Mina Stickor

Kul med så många olika virkade figurer :)

2011-10-08 @ 12:04:04
URL: http://minastickor.wordpress.com
Postat av: Hedvig

Jag gillar din nya header skarpt! :)

2011-10-09 @ 18:50:01
URL: http://www.hedvighandarbetar.blogspot.com
Postat av: Annefia

Vilket härligt förråd av tunna garner. Dom borde ju vara perfekta till dockkläder (ja inte för att du stickar/virka dockkläder men ändock. LOL) Mitt lager av garner är VÄLDIGT mycket större men inte alls lika prydligt sorterat. Dom är undanstoppade i kartonger väskor och plastpåsar lite här och var i lägenheten.

2011-10-10 @ 18:35:41
URL: http://blogg.fialand.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0