bloglovin

Ge lite tröst

Som jag berättade tidigare har jag hittat en blogg med ett mycket fint initiativ, att virka, sy eller sticka, eller rentav leta upp, en liten kompis som tillsammans med en napp och en snuttefilt skickas till Lillängen, ett boende för barn som inte av någon anledning kan bo hos sina föräldrar. Man kan välja själv vad man vill skicka, allting eller delar av ett litet paket, här kan ni läsa mer information om detta och det skulle vara väldigt roligt om det var någon mer som hoppade på och ville stödja detta. Ett just nu kortsiktigt initiativ, men som kan sträcka sig längre, mycket längre.
Jag tycker det är så fint med det, hjälpa till genom att dela med sig av sin glädje, så enkelt, bara att lägga på brevlådan en liten filur, filt eller liknande, så vet man att det verkligen är någon som är tacksam.
Jag skickar med Herr Böjben Groda (ett nytt och väldigt talande namn) och lite annat smått och gott som annars inte har någon direkt funktion bland mina färdiga virkade alster. Har ni en liknande hög eller känner för att skapa något nytt, sätt igång!

Kommentarer
Postat av: Elaine

Naaw vad sbäll du är Lovisa :)

2011-10-21 @ 10:24:22
URL: http://mademoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: sandra

Super söt! Vad roligt att du har hittat till min blogg :)

2011-11-13 @ 20:25:25
URL: http://pysselmajorna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0