bloglovin

En speciell dag

Idag är en speciell dag.
I alla fall om man heter Lovisa och hejar enormt mycket på det svenska landslaget i fotboll. Ingen har nog kunnat undgå supermatchen med avspark 20:15, vare sig man vill det eller inte. Jag tillhör den där delen av landet som bara avgudar fotbollen, även om just sveriges lag inte är på topp just nu, finns man där och hejar på. Symboliskt sett då, hemma vid tv:n. (Biljetterna är slutsålda.)
En annan händelse är att Fialand har dragit igång en utlottning, direktlänk hittar ni till höger här bredvid, om ni vågar utmana mig att vinna det fina priset. För tävlingsmänniska är man, rakt igenom. Både bra och dåligt sett.
Ny header har jag fått in här med, jag har inte hunnit uppmärksamma det än men jag antar att det är redan skådat i era ögon, lite höstigare och nyare är alltid bra.
Lite virkat är på gång för fotografering innan solen går ner bakom träden, så kika in igen om ett par dagar om ni undrar vadän det kan vara. Ledtråd: Det har gjorts förut här, och det är av de nya garnerna.

Kommentarer
Postat av: Annefia

Jodå, VILL man verkligen undgå allt vad sport heter så kan man utan problem missa det. LOL Jag hade inte den blekaste aning om att det var nån viktig fotbollsmatch i dag.Men huvudsaken är ju att inte DU missat dom VERKLIGT viktiga sakerna, som min utlottning då. LOL Glöm bara inte att kommentera hos mig också så du får dina lotter.

2011-10-12 @ 01:42:49
URL: http://blogg.fialand.com/
Postat av: Linnea

Det va en härlig vinst igår det håller jag med om men handboll är den bästa sporten ;)

2011-10-12 @ 19:43:23
URL: http://frubaver.blogspot.com/
Postat av: Hedvig

Jadu, till och med jag som avskyr fotboll tyckte matchen var rolig... ;)

2011-10-12 @ 20:31:18
URL: http://www.hedvighandarbetar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0