bloglovin

En award

Kikade in i Fru Bävers virkvrå och upptäckte att hon lämnat en award till mig, tackar och bockar!
En mycket fin motivering som löd följande
"Hallplatsverkligheten:
En blogg som det lyser om när man kikar in, härliga färger, tjusiga bilder och mycket inspiration från en ung tjej på blott 16 år!"
Tack än en gång!
Och så är det min tur att skicka vidare denna award till fem andra bloggare med mindre än 100 följare, tillsammans med att svara på fem frågor och berätta lite om mig själv.

1. Varför började du blogga?
Jag började nog blogga under våren 2010, då utan någon vidare tanke på att jag där kunde få dela med mig av mina virkade figurer och kreativa tankar. Då jag upptäckte att det fanns flera som var intresserade av det jag gör, föll lotten naturligt på en virkblogg, och det underliga namnet på den, ni som undrar, bara kom. Och inte ett bra "bara kom", utan en verklig olyckshändelse. Ett flertal gånger har jag velat byta alias, men till vad, hallplatsverkligheten är ju liksom mitt nu, haha.

2. Vilka bloggar följer du?
Det blir några stycken, jag har försökt att börja med bloglovin', men det vill sig inte riktigt ibland, så då får de bli de bloggar jag alltid besöker, och de som jag stup i kvarten upptäcker på min resa genom virk-blogg-land. Främst kreativa bloggar dock, helst med garn, men även vänners och storbloggare som HanaPee, där humorn är på topp.

3. Favoritfärg(er)?
Oh! Svår fråga. Mycket starka färger, men jag är lite för feg för att använda den vardagligt. Skulle ni se mitt rum kan man få uppfattningen att jag älskar grönt, men så är alltså inte bara saken.

4. Favoritfilm?

Krigsfilmer, helst andra världskriget, typiska amerikanska filmer. Humor, (snygga) superhjältar och lite fantasy går alltid hem.

5. Vilka länder drömmer du om att besöka och varför?

Oj. Som jag inte har varit i? Australien verkar underbart, trots de många insekterna. Sydamerika någonstans är lite lockade med, jag har en känsla att invånarna är väldigt trevliga där.?


Jag skickar awarden vidare till dessa fem bloggare: 

Fialand
Mycket underhållande blogg skriven med humor och mycket kreativa tankar. Dockskåpsminiatyrerna är mina absoluta favoriter bland mjuka raskatter och virkade ting.

Dagens Kreativa
En otroligt skaparduktig bloggare med virknål och garn, fina fotografier och inspirerande ideér, det roliga är att när jag ofta tidigare sökte runt på sökmotorer för att hitta virkinspiration, var det mesta härifrån.

Pysseltajm
Färgglad och rolig blogg om de flesta kreativa ideér man kan tänka sig. Nyligen funnen och för evigt tacksam för den som än länkade till henne!

Elaine
Min klass- och bloggkamrat, fann varanda för ett år sedan, i samma klass, med samma släkt (nästan). Mycket rolig och estetisk tjej, duktig på att fotografera det mesta och när hon hinner får hon ner ideér på papper med. Även hennes officiella "personliga tränare", göder henne vid lunch och pushar henne på idrotten.

Isabell
Även här en kreativ själ, även kallad min riktiga syster. Otrolig på webdesign och illustrationer, tittar igenom hennes portfolio vid idébrist.

Kommentarer
Postat av: Isabell

Aww tack, vad glad jag blir! :D

2011-10-03 @ 10:15:22
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Annefia

Tack!!! Vilken jättefin motivering!

2011-10-03 @ 23:52:34
URL: http://blogg.fialand.com/
Postat av: Elaine

sv: Ja jag ekänner jag skrev det för att tretas xD hahaNejdå du var itne så farlig, tror jag röt till mot dig någon gång ..x)

2011-10-07 @ 21:32:48
URL: http://mademoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: dagenskreativa

Tack för den fina awarden & för dina kommenater inne hos mig:)

2011-10-07 @ 22:50:30
URL: http://dagenskreativa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0