bloglovin

GöGo Frukost

Jag tänker att jag bara ska uppdatera den lilla bloggen när det är något att uppdatera, men i dagens hetta är detta inte möjligt. Jag kan inte tänka mig att sitta inne och kura med min virkning, dock vill jag inte heller kuta runt och få en värre bondbränna än vad jag redan har. Just nu kryper jag mig alltså fram och tillbaka mellan sol och skugga, mellan solstol och kylskåp, något jag helt enkelt kan leva med.
Jag fick i uppdrag dagen åt ära att stapla ved, vilket jag har gjort men som jag fick ge upp efter lunch, då värmen knackade på hos oss ganska så kraftigt, men som sagt; detta kan jag leva med. Värmen.
Jag har alltså lite olika bildmotiv jag kunde välja mellan nu till inlägget, då en bild för mig är ett måste. Det jag kunde välja mellan är alltså en bild på bondbrännan jag har införskaffat mig, den utmattade katten som tröttnade på att vanka ut och in och helt enkelt ramlade ihop under rosenbusken (jag känner igen mig där), det ensamma papperet jag hittade i brevlådan efter en påfrestande cykeltur; eller helt enkelt mina underbara skavsår och blåmärken efter gårdagens första försök med den nya mopeden och söndagens oavgjorda (5 - 5), helt sinnessjuka match mot uppsalalaget.
Och inga av de där är särskilt lockande just nu.
Istället visar jag upp den gögoa frukosten jag och mina vänner åt för en knapp vecka sedan, amerikanska blåbärspannkakor, mango och vindruvor. Brukar aldrig riktigt lyxa till det med frukost, frukost bara är menar jag, men det här var riktigt riktigt gott. Här har ni ett grundrecept på själva pannkakorna, sen är det bara att ploppa ner önskvärt antal blåbär, eller valfria andra saker. Till det serverade vi sirap, men det går säkert lika bra med vad man än tager.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du haft en bra dag?:D

alldeles snart publicerar jag vinnaren av en valfri vara från brandsinfashion.com, så kika in under kvällen för att se om DU vann:)

2011-05-31 @ 15:52:01
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0