bloglovin

Uj uj uj

Tiden går så otroligt fort som vanligt för mig, åkte på en hejdundrandes täppa i huvudet tack vare allt stress till träningar, matcher, måltider, skolan, och såklart allt fördömda packande hit och dit.
Under tiden jag varit tyst här, har det varit allt annat än det all annanstans där jag befunnit mig. Jag har hunnit med Järvzoo (bilden ovan, jag till vänster, en cooling till höger), biopremiär av Pirates 4 och alla dessa små lamm som fötts under de tidigare veckorna. Den här veckan blir det kioskstående (missar matchen p.g.a min förkylning, men hjälper till så gott jag kan ändå), Vårruset, friluftsdag med skolan (kanotpaddling!), träningar, och i det allra slutet kommer fyra bruttor hit och spelar kubb hela dagarna. Nästan.
Och så glömmer jag ju såklart det allra viktigaste - skolavslutning på fredag! Helt sjukt roligt har det här året varit, lika sjukt fort har det gått. Nu ska jag ut och springa med kaninen och sola på benen, ha det!

Kommentarer
Postat av: Isabell

Var nog tur att du inte valde real ändå, tänk vad kul du har! :DSvar: Hahaha du berövar ju de odödliga växterna sin odödlighet. ;) Hur går det med min julstjärna, är det nån som tar hand om den? :ODanke für dein kommentar, håhåhå!

2011-05-21 @ 22:09:20
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Isabell

Svar: HAHAHA ja, till skillnad från vissa andra, host, så lyckades jag hålla liv i min i mer än några veckor. Jag har nog fäst mig vid den, vill inte att den ska dö nu när jag kämpat så! Kan du skicka bild på den? :DHaha jag har inte så många andra språk än hittepå-tyskan att välja på just nu så jag kör stenhårt på den ;D

2011-05-22 @ 20:32:30
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0