bloglovin

Musse Pigg

Idag virkade jag klart Musse Pigg, men bara hälften av beställningen är klar då Mimmi Pigg står näst på tur! Han var väldigt rolig att göra, och lätt så fort man fick ner mönstret på pappret. Det är det som är så roligt med frivirkning, alltid ens eget och man kan ändra sig precis hur man vill. Det svåra är bara att få ner det som sagt, för i mitt huvud varar det inte länge bland allt (?) som befinner sig däri.
Nu är det äntligen bara sista veckan kvar, kommer bli en ren belöning att slippa allt, men samtidigt inte. Jag har just nu inte heller en fungerande moped, som nog aldrig kommer att göra det heller, så sommarlovet kommer att bestå av tiden det tar att cykla en mil till varje träning, match och grillkväll. Men det är smällar man får ta när man trycker upp den stackaren (mopeden) i sextio för att man vill hem och sova.

Kommentarer
Postat av: Annefia

Wow!!! Han blev jättefin! Jag kunde inte för mitt liv räkna ut vad det skulle bli när du bara visade hans fötter. LOL

2011-05-23 @ 14:48:30
URL: http://blogg.fialand.com
Postat av: Elaine

aww söt!

2011-05-23 @ 16:33:49
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, tack! Ja, färg är alltid svårt! Speciellt när man bara har massa restgarner, därav alla färger på katten.

Dom var himla roliga att göra tycker jag! Hade jag haft mer garn hade jag lätt gjort en till.Fin musse! Hur kommer du på allt? :)

2011-05-23 @ 20:59:36
URL: http://svartvitalinjer.blogg.se/
Postat av: Josefin

Hej.

Superfin blogg du har och du verkar vara superduktig på det här med att virka! Själv har jag inte ro om att göra egna mönster utan gör helst utifrån ett mönster :)Hoppas du får en toppendag! Kram kram

2011-05-30 @ 18:09:05
URL: http://jj90.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0