bloglovin

Missformade tårtbitar med jordgubbar, tack.

Just nu (eller ja, inte just nu, men annars) håller jag mitt löfte om att inte förbruka så mycket tid vid datorn, utan göra andra saker istället. Som att somna med en solvarm katt i en plaststol på verandan, vakna upp och märka att det är hög tid att starta TV:n, England - Wales landskamp på tv10. Vilken för övrigt engelsmännen vann lätt med två mot noll.
Jag virkar med, eller ja, virkade. En princesstårtbit skulle det bli, men som vanligt kan jag aldrig få den riktigt princesstårteformlig, den vill gärna börja sig och vara rund istället för kantig.

OCh just det, glöm inte bort Earth Hour ikväll, med start 20:30!

Nu ska jag återgå till min missformade tårtbit. Jag som hade världens finaste vision om hur jag kunde göra en hel tårta, med löstagbara tårtbitar. Det brukar oftast bli så för mig. Men så är det med allt, allt ser så lätt ut i huvudet, på TV, när andra gör det, men det ska bara gå, jag virkade in små jordgubbar i jordgubbsfyllningen, och OJ så fint det blev. Önskar att jag hade en kamera så jag kunde visa, men det blir imorgon jag lägger upp bilder på hur tårtan blidde, kameran är spårlöst försvunnen.
Den här underbara är mitt mål förövrigt, önskar att jag hade bildkällan kvar, men men.

Kommentarer
Postat av: Isabell

kartongbotten kanske hjälper?

2011-03-27 @ 21:43:19
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0