bloglovin

Tygtryck och ITmässor

Jag testar mig fram med en riktigt knallorange räv just nu när tiden finns, visar er bilder när det finns något att visa, för just nu är det mest prototypdelar och lösa trådar.

Idag i skolan, har det varit mycket kreativa lektioner, vi hade bland annat tryck, då vi får lära oss att trycka på tyg med olika tekniker. Det är ett sjuhimlarns petgöra, men riktigt fint och personligt blir det. Förhoppningsvis. Hittills under de lektionerna har jag hunnit med att trycka provtryck, en tröja samt en tygkasse som snart blir klar.
Tänkte ta ett ämne i taget så här, när bilder på virkningsfronten tryter, och samtidigt får ni veta lite mer om min designinriktning och gymnasiet. Jag ska fotografera en hel del projekt tänkte jag, nu framför allt blir det tygtrycket som ska arkiveras.

Nu ska jag nog ta mig en tidig tupplur och orka med sista dagen, vi ska nämligen på en mässa i Kista, Future Fridaymässan.

De bjuder in gymnasieelever med designinriktning och pratar om viktiga ITyrken i framtiden. Tror jag. Det jag lyssnade mest till var nog att vi fick gratis lunch. Nåja.

Nej, imorgon är det också fotbollsträning, utomhus. På konstgräsplan, det ska bli intressant och riktigt roligt att få komma ut ut den trånga gympahallen någon gång, ta i ordentligt.

Kommentarer
Postat av: Isabell

Haha gratis lunch - du är rolig du!

2011-03-10 @ 20:08:55
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Susanne

Jättefin blogg du har! Hittade massa fina saker här:)

2011-03-11 @ 23:58:04
URL: http://www.pysselmammansblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0