bloglovin

Två små busar


I helgen som just passerat lärde jag mig att det kanske är just datorn som stressar upp en, som får tiden att gå så väldigt fort och varför jag inte har tid kvar till att virka. Internetuppkopplingen var nere som kanske anat, visst gjorde det mitt lilla krypin lite surt till en början, men vad man fick gjort! Ska verkligen dra ner på all onödig internetanvändning, sen får vi se om jag håller det löftet med ...
Jag hann alltså virka en hel del, bland annat de här två små monstrena, en haj och en som mina systrar kallar "snorbusen", väldigt smickrande. Hajen var lite klurig att få en rättvis bild av bara, den har en fena även fast det kanske ser lite avklippt ut. Väldigt söta blev de i alla fall, mysiga och små att göra på en timma, och det blir med säkerhet fler!

Jag har virkat på ett större projekt med, även detta klart, men det tar vi som kompensation på onsdagen istället, nu när bloggtorkan varit så lång. En ledtråd är dock, randig och böjbar. Kan ni gissa?

Kommentarer
Postat av: Karina

Vilka söta filurer!Tack snälla för tipsen på påskpynt, nu fick jag lite ny inspiration :) Det har varit dåligt med det på sistone, men nu ska jag sätta igång!

2011-03-21 @ 19:56:19
URL: http://www.thenorp.blogspot.com
Postat av: sarah

men åh vilka underbara. Måste nog beställa lite fler grejer av dig snart om du vill och har tid. Tänkte lite fikagrejer till Alice (typ i sommar när hon fyller år) och kanske nåt skoj till ebba. Du är ju så grym på detta

2011-03-21 @ 20:15:32
URL: http://livetpaon.blogspot.com
Postat av: Annefia

Så söta dom blev!

2011-03-21 @ 22:52:36
URL: http://blogg.fialand.com
Postat av: fröken Linda

BUSIGT SÖTA :-)

2011-03-31 @ 22:14:30
URL: http://nystebarn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0