bloglovin

Två nya tillskott i kakfatsfamiljen

Jag tog en paus från mattepluggandet och visar er de två nya tillskotten i "kakfatsfamiljen" som jag så fint kallar dem, de ökar javisst, men inte så fort som man velat. Den här gången blev det en gräddtårta och en liten söt muffins där mönstret (eller översättningen av det) som jag tidigare berättat kommer från Fröken Söt, tack än en gång! Det var väldigt klurigt att virka själva formen till en början, men nu har jag lärt mig två nya sätt att virka på, riktigt roligt!

 

Jag har till och med gjort ett tidsinställt inlägg idag, som förhoppningsvis dyker upp om ett par dagar i mina vanliga "bloggtorksveckor", men jag satt idag på den timmeslånga bussfärden hem, och bestämde mig för att virka desto mer på den tiden, en tid då man varken somnar eller är riktigt pigg på att sjunga, en perfekt tid för virkning helt enkelt.

 

Just nu känns det som om jag bara lever för skolan och fotbollen, och maten jag frossar i mig när jag får tid. Fina kommentarer, eller kommentarer överhuvudtaget, blir jag alltid glad av, jag bits inte om det är det ni tror ni som inte gör det än ;) Nej, bara att lämna ett litet avtryck känns trevligt, det får mig att hitta virklusten igen!


Kommentarer
Postat av: Elsa :D

NOMNOMNOMNOMNOMNOM~~~~sööööt muffins

2011-03-07 @ 20:50:57
Postat av: fröken pyssel

Men vilka underbara söta små bakelser! Så fint med virkat!

2011-03-07 @ 22:46:14
URL: http://pysselmama.blogspot.com/
Postat av: Isabell

Svar: Tack du! :)

2011-03-08 @ 10:54:25
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Annefia

Nu har jag hittat hit och oj så mycket fint du virkat! Jag tycker dina katter är minst lika fina och perfekta som mina och jag gillar dina virkade godsaker också.

2011-03-10 @ 14:47:54
URL: http://blogg.fialand.com
Postat av: Annika

Vad duktig du är! Jättefint virkat :)

2011-03-13 @ 18:05:30
URL: http://svartahusets.blogspot.com/
Postat av: Camilla, Fröken Söts Pyssel

Din muffins blev ju verkligen jättefin! Och den är ju jättefint monterad! Jag tycker det var svårt att stoppa den snyggt så den inte skulle bli för bullig i själva muffinsformen och att det var svårt att sy ihop den fint. Men övning ger färdighet kanske...Heja dig!Hälsn. Camilla

2011-03-14 @ 22:20:21
URL: http://frokensotspyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0