bloglovin

Mitt nya gamla skrivbord

Nu ska jag skylla på dåligt internet, tunga skrivbord och mitt schema, som en ursäkt för sämsta uppdateringen.
Jag kom hem som vanligt igårkväll, åt pannkakor och stupade i säng vid sju, alltför trött för att göra något vettigt. Sov till ganska tidigt, sju på morgonen var jag klarvaken och satte igång med att flytta skrivbord, jag skulle ju byta mitt egna mot ett som min morfar inte hade som jag skrev, utan ett som min pappas farfar hade en gång i tiden. Så lite tugnt och skört var det med alla år på nacken. Internetansutningen har inte heller varit den bästa med all blåst, men vädret har verkligen piggat upp mig, sol sol sol, heela dagen.


Mitt fina skrivbord i solskenet.
Nu ska jag nog virka lite mat och bak, alltid trevligt med mat att titta på när middagen inte är färdig än. Till kvällen väntar marängtårta och lasagen, göttans!

Glöm inte bort utlottningen av scrapbookingpaket, hit klickar du dig för att se närmre på vad du har chans att vinna!

Kommentarer
Postat av: CJ

Haha, ja visst är de söta de där kreativa kattbilderna! Tyvärr är det inte jag som har tagit dem, utan den här tjejen: http://theresaknudson.blogspot.com/Ha en fin måndagskväll! :)

2011-03-07 @ 18:54:35
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: Elsa :D

D: guu va fint boord :D aviiiis

2011-03-07 @ 20:50:07
Postat av: MammaMia

Hm svårt det där med släktförhållandena tror jag,

inte för att det spelar så stor roll egentligen men det var din PAPPAS MORFAR som har haft skrivbordet som du just nu har i din ägo. Han var ganska skicklig på att slöjda saker i trä så det skulle inte förvåna mig om det är just han som har gjort det. Bror Uddén hette han förresten om det kan vara av intresse för dig sötnos.

2011-03-08 @ 19:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0