bloglovin

Med gaffel och kniv

Inte så mycket virkat den här veckan, vi går vidare på stigen om mina karaktärsämnen istället för att fylla upp lite utrymme här i bloggen.


Mitt tygtryck, med gafflar och knivar, tryckta genom någon slags plast (jag var inte för engagerad i detta ämne, inte riktigt mitt intresse att vara petnoga med att inte rycka bort pappret för snabbt) som satt fast på en ram, och sen målade vi hela ramen med färg. Ja. Fråga någon som vet, jag blev ganska så nöjd med resultatet i alla fall.
När det var min tur att beskriva varför jag valt det motivet och min koppling till det, var det helt enkelt bara att "det är ett intresse". Ta mig inte för brutal dock, mat är alltid trevligt att ha. Ni ska få en bättre bild på t-shirten bara vi får ta hem den någon gång, lärarna är lite petiga med att ha kvar allt tills sista dagen känns det som.

Har just kommit hem från en snöig och blåsig uteträning, fast det var konstgräs orkade inte värmen värma upp planen, så det var bara att kuta runt med isberg på fötterna, helt okej.

Kommentarer
Postat av: Isabell

Svar: Tack för upplysningen Lovisa, NU är designen klar och ett inlägg finns på min blogg.Fin t-shirt!

2011-03-18 @ 22:19:54
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Annefia

Kul!Hm... Blir det en bestick-t-shirt till Gunde med nu?

2011-03-20 @ 15:53:25
URL: http://blogg.fialand.com
Postat av: Elsa :D

....jag vill också ha den va fin jue :O :D

2011-03-21 @ 22:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0