bloglovin

Grafisk Illustration

Ett av mina andra karaktärsämnen vi har just nu i skolan är Grafisk Illustration, då vi arbetar med bilder i Illustrator. För tillfället är det klippdockor på schemat, och jag valde att arbeta med Gunde Svan av någon märklig anledning, han dök upp gång efter gång på mina sökningar och hemma vid matbordet återkom samtalsämnet om Gunde, utan min påverkan. Så självklart valde jag honom som min lilla docka.
Bilden ovan visar hur långt jag har kommit i processen, själva klippdockan är alltså färdig, nu återstår alla kläder och detaljer. Och kalsongerna med tre kronor var givna, slutdiskuterat ;)
Vi fortsätter beta av mina karaktärsämnen tycker jag, om ni är intresserade förstås? Ni får hemskt gärna ge tips på vad ni vill se Gunde i, skiddräkten och Fångarna på Fortetskjortan har jag redan prickat för om ni tänkte ge förslag på dem. Men vi får göra precis vilka kläder vi vill och hur många plagg vi än önskar, så det är fritt fram att inspirera!

Kommentarer
Postat av: Isabell

Hahaha snyggt ju! :D

Det enda jag ser framför mig är Gunde i rosa kanindräkt, med en korg med godis i (typ påskhare alltså). Punkt! ;)

2011-03-14 @ 15:09:44
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Elaine

sv : haha du lär bli besviken x)gillar gunde allt!;)

2011-03-14 @ 19:05:49
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Annefia

Nog är han sig lik alltid den gode Gunde! (Vi pratar om ANSIKTET här, resten har jag ingen aning om. LOL) Jag tycker han borde få en AXA-gröt t-shirt och en folkdräkt (gärna så autentisk som möjligt från hans hemort)Förövrigt, fick du inte mitt mail i lördags?

2011-03-15 @ 02:05:50
URL: http://blogg.fialand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0