bloglovin

En kuddes högsta huvudsakSå här fint kan jag brodera. Ooh.
Nej, jag såg att en av mina bloggvänner kan brodera, och inte bara det, utan brodera underbart fint med. Själv, var denna kudde det maximala jag klarade av (om ens det), jag har helt enkelt inte tålamod nog att korsstygnsbrodera eller liknande, ska det broderas för mig, ska det broderas fritt.
Dock måste jag tillägga, att det inte alls var jag som var duktig och kom på det fina motivet alldeles själv, utan det hittade jag av ren slump på en internetsida, gud vet vem, och tänkte lite arrogant att "det här klarar jag ju lätt". Icke. Men mjuk och go' är den, och det är det som är huvudsaken.

(Sen har vi ju det med själva placeringen av det broderade, inte alls mitt på, men det syns i alla fall inte när man använder den, eller när man lägger den under täcket. )

Kommentarer
Postat av: Annefia

Jag tycker den blev jätteläcker! Kul motiv och personlig touch! Den påminner om en modern variant på en broderad kudde en släkting till mig hade där det stod nått i still med "Bara fem minuter..." med snirkliga blommor runt. Tanken känns lite densamma.

2011-03-30 @ 18:51:51
URL: http://blogg.fialand.com
Postat av: LadyNight

Vilken härlig kudde! Vad mysig den ser ut :)Snyggt gjort.

2011-04-03 @ 21:19:18
URL: http://pysselstund.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0