bloglovin

Junigrisen

Igår föddes en liten idé, om en följetong under sommarmånaderna juni, juli, augusti. Nyss avslutade jag den första av dem, Junigrisen, med sina arbetarbyxor och spade i hand (även om den inte syns alltför bra på bilderna). Min tanke med Junigrisen, och hans kommande lantbrukskamrater, är att alla ska kunna få göra sin egna lilla kamrat som hjälper till hemma på gården, liten som stor.
Om ett par dagar lägger jag upp mönstret till Junigrisen, så att alla kan virka sig en sådan till sig själv eller till någon annan som kan behöva lite extra hjälp med sommararbetet.
Jag väljer att dela detta mönster fritt till alla som vill använda det, därför att det är svårt att få tag på roliga och annorlunda mönster idag gratis, och det känns tråkigt att bara jag ska kunna ha Junigrisen för mig själv. Jag startar även upp en ny kategori där ni finner allt som har med sommarkamraterna att göra, så att det ska gå lätt att hitta alla mönster och bilder till dem :)
Med detta vill jag och Junigrisen önska en glad sommar och att ni kikar in igen om ett par dagar så att
bloggrymden blir full av Junigrisar och hans kommande sommarkamrater! :D
(Och ni som upptäckte att det sitter en fluga på Junigrisens ena arm - bra jobbat. Det märkte inte jag förrän bilderna skulle redigeras ...)

Kommentarer
Postat av: Annefia

Åh wow så läcker han är! Både kul och jättefin! Det här är ett mönster jag väldigt gärna sätter tänderna (eller kanske ännu hellre virknålen LOL) i.Jag såg flugan på en gång och trodde först det var en låtsasfluga du satt dit för effektens skull.

2011-06-06 @ 17:22:18
URL: http://blogg.fialand.com
Postat av: Lillstrumpan

Vilken söt! Har aldrig sett någon amigurumnigris innan (och framförallt ingen trädgårdsgris). Ser fram emot att få se mönstret!

2011-06-06 @ 18:32:11
URL: http://www.thenorp.blogspot.com
Postat av: Elaine

Naaw vad söt! En sån där skulle passa mamma som gillar grisar ;) hahaMen jag tror din jumpsuit är samma modell och jag tycker färgen ser röd ut, itne rosa. Men vi får se. Jag kan kanske ha dem om det är fint väder. Hade faktiskt funderat på det :)

2011-06-06 @ 19:30:43
Postat av: Elaine

sv: haha det var faktiskt det han sa när han fick den, på skämt då också x) hahajag kanske får göra det ja jag som kan x)

2011-06-07 @ 18:09:44
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Annalotta

Vilken rolig gris, en sån vill jag också göra =)

2011-06-07 @ 22:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0