bloglovin

Somrig mat

Visserligen är det här ingen matblogg (absolut inte med tanke på att jag är en dåre i köket, kokade stolt fina potatisar en dag, men upptäckte snart att de redan var kokade), men ser inte det här gudomligt gott och somrigt ut? Jag får soliga vibbar bara av att titta på den, kycklingsallad är något av det bästa som går att äta.
De otroligt varma dagarna går fort, jag jobbar hela dagar från sju till fyra, så många fina bondbrännsränder är inte ovanligt när jobbet består av gräsklippning och rensande i rabatter (ja, det är trädgårdsmästar jobb på hög nivå som gäller). Visst önskar man ibland (hela tiden, vem försöker jag lura) att man var ledig och kunde vara på en strand med en massa kycklingsallad och jordgubbar dagarna i ända, men det är bra skönt att göra något vettigt med.

Ibland.

Kommentarer
Postat av: Nettan

Hejsan!Mums, vi kanske skulle äta lunch ihop nån dag! =)

Ang kaninen och tygbitarna... att sy är INTE min starka sida. Men ibland måste man utmana sig själv =D

Jag har sett det där med tyg på insidan av öron tex flera gånger och tycker det är så gulligt, därför fick jag för mig att prova. Det tog en eeeeeevighet.

Jag sicksackade inte kanterna först, eftersom bitarna var så små. Men det hade nog varit en väldigt bra idé, för de fransade sig hysteriskt när jag sydde ena kanten på alla bitarna. Eller åtminstone borde jag ha fållat kanterna lite grann för hand för att underlätta. Jag sydde med en tunn broderitråd, små stygn tätt, tätt. Tror det behövs mer träning för att det ska bli riktigt snyggt och jämnt, men med lite tålamod och täta stygn blev det hyfsat ändå.

Hmm, tror det är nyckeln till ett lyckat resultat faktiskt, att sy tätt och försöka hålla kanterna så raka som möjligt.Lycka till, och berätta gärna hur du gjorde (sicksack eller inte) så kan vi lära av varandra =)

Ha en fortsatt härlig vecka! Kram

2011-06-29 @ 22:41:06
URL: http://www.jazz67.blogspot.com
Postat av: Cornelia

Åh. Att koka kokta potatisar är ganska duktigt :) Jag skulle säkert kunna göra samma sak...

2011-06-30 @ 22:23:25
URL: http://fundereri.blogg.se/
Postat av: dagenskreativa

Härlig måltid:)

2011-06-30 @ 23:35:52
URL: http://dagenskreativa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0