bloglovin

Ombytligt värre

Jag antar att ni har märkt något, konstigt, överraskande, mystiskt vid det här laget.
Jo, jag har ändrat designen. Flytten till blogger gick som smör, det var enkelt och roligt att lägga till nya gadgetar som lyfte bloggen. Men, som en viss Annefia vågade sig på att kommentera, har blogger vissa problem med, som jag upptäckte först efter att jag flyttat dit.
En tanke som jag låg och klurade på, var att det kanske inte alls var så jättebra att flytta, utan att det nog var min design, med den blå/gröna färgen som stelnat i mina ögon. Lite nytt liv - och tada! Blogger är en helt otrolig bloggatmosfär med sin enkelhet, men jag kände att jag inte fick en syl i vädret när det kom till de mer avancerade bloggändringarna, vilket jag har betydligt enklare för här på blogg esse.
Jag fortsätter klura lite här, för att se hur jag nu ska ha det. Ombytliga personer kan både vara bra och jobbiga, men enligt mig är jag riktigt jobbig just nu. Men den liksom alla andra perioder har ju ett slut. Det ser som sagt ut som bara den här just nu, men det ska ändras. Jag tror, att det nog var renheten och enkelheten i blogger jag eftersträvade, och med min gamla design fick jag inte det på långa vägar. Därför, ser designen just nu ut lite som en blogger skulle ha gjort, rent.

Kommentarer
Postat av: Annefia

Du vet väl att jag hänger med vart du än tar vägen, både fram och tillbaka.

2011-06-23 @ 23:05:03
URL: http://blogg.fialand.com/
Postat av: H a c h i ~

sv: men vad söt du är! >w< jätte glad att du läser min blogg, hoppas du stannar! ^^ hahaha, jag ska skriva upp dig! ;) vem vet, jag kanske lägger på mig och går upp en massa i vikt tills nästa år.. och i så fall så får du dom ;) jag vet inte vad det är för storlek... men det får jag ta reda på! ^^

2011-06-24 @ 14:48:20
URL: http://hachi.se
Postat av: Elaine

Men du kör påd et här, det ser rba ut! ;)

2011-06-24 @ 22:52:34
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Jag tycker att du har en skitfin blogg! Har du ork så slå även ett öga på min :D.

2011-07-20 @ 05:30:48
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0