bloglovin

Första flyttlastet vid 2000 besökare

Jag håller på att så smått flytta över min blogg till blogspot.com, då det kändes som ett enklare och bättre alternativ, men framför allt roligare då fler drar nytta av bloggers tillgänglighet.
Just nu hittar ni min nya blogg här, adressen är möjligtvis tillfällig, men en till fin sak med blogger, är att man kan ändra bloggadress utan att byta blogg helt. Jag behåller mitt alias hallplatsverkligheten så länge jag får för mig att det fortfarande fungerar, på obestämd tid.
Jag kommer självklart fortsätta med Sommarkamraterna, och flytta över mönstret till Junigrisen så småningom. Jag tar inte bort denna blogg, utan behåller den som en gammal portfolio och dagbok. Ev. kommentarer här kommer givetvis att besvaras i framtiden med, då jag ska hålla uppsikt över detta.


Och som ni kanske märkt, blir detta snart den 2000-besökare presenten till er läsare, en ganska så annorlunda en, men som förmodligen kommer underlätta för många, inklusive mig själv. Tack så mycket för tiden här, så hoppas jag att vi hörs hos blogger istället! :D
Lovisa

Kommentarer
Postat av: Annefia

Själv vet jag inte om jag hade vågat lägga min blogg hos Blogger nu när dom har så mycket problem. Jag tycker nästan alla bloggar jag läser där just nu pratar om att dom har problem med sina bloggar.Vilken av bloggarna vill du att jag länkar till?

2011-06-19 @ 15:59:45
URL: http://blogg.fialand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0