bloglovin

Regn i spåret och luvkatter

Med regn i hasorna kan till och med den minsta springaren bli den bästa, antingen flyr man det genom att springa fortare, eller så njuter man av det och råkar ta 8km spåret istället, vilket jag upptäckte när jag kom hem, mina ben är som daller just nu. En dusch och tio äppelbitar senare fortsätter jag mitt hemliga virkande på nästa Sommarkamrat, Juli månads lilla hjälpreda.
Jag fick flera fina kommentarer på föregående inlägg, om min lilla kanin som avlidit, och jag tackar så hemskt för att ni gjorde mig lite muntrare, det värme verkligen. Jag tror att fina kommentarer, och kommentarer överhuvudtaget visar uppskattning långt in i hjärtat för mig, så fortsätt gärna.
Ikväll är det bronsmatch i VMslutspelet för Sveriges damer, det blir den gamla vanliga men ack så underbara tacopajen som dukas fram tillsammans med alla vänner och till dess hoppas jag att dallret i benen har avtagit. ;)
En gammal bild som ger sommarkänslor och suktet efter den perfekta luvtröjan, just den här lilla kamraten är nog min absoluta favorit än så länge. Synd bara att han just nu befinner sig i Norge, men jag får väl ta mig i kragen och virka mig ännu en! :)

Kommentarer
Postat av: TIDSTJUVEN

Jag håller verkligen med dig i det där om kommentarer. Ibland när man känner sig lite nere är det så härligt att upptäcka att man fått en fin och genuin kommentar på något blogginlägg. Tänk att en så liten sak kan betyda så mycket. :)

2011-07-18 @ 13:28:44
URL: http://tidstjuven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0