bloglovin

Just nu i hotellrummet

Värmen är alldeles välkommen här i Tyskland, resan har gått finemang och det gör den nog hela vägen hem med. Just nu bor vi på vårt andra hotell där de har fritt internet, mycket trevligt. Brännan börjar lägga sig och kläder har inhandlats, och snart blir det middag på terassen. Jag har en massa bilder som vill få redigeras och inlagda på burken, men det och ni får vänta tills helgen. ;)
Jag hoppas att ni har det underbart i Sverige, att värmen har nått er med.

Sveriges damfotbollslag har fina framgångar i VMspelet här i Tyskland, vi får väl se hur mycket skrik det blir imorgon när Tyskland spelar mot Frankrike, om de fortfarande spelar i Frankfurts arena. Även hemlandet spelar ju imorgon, mot USA, och vi hoppas på seger!

Kommentarer
Postat av: Jinxan

Hej!

Jag hittade in på din blogg via den übersöta hjärtekatten du har gjort.

Måste bara fråga vad det regnbågsrandiga garnet heter, eller om du helt enkelt har bytt garn då och då? Jättesöt var den i alla fall.Du virkar riktigt fint // Jinxan

2011-07-04 @ 22:08:05
URL: http://jinxan.se
Postat av: Elaine

Heja frankrike ;) haha

2011-07-04 @ 22:31:32
URL: http://mademoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hejsan!

Kul att du hittade till min blogg :)

Det finns en ruta under youtube videon där det står att du måste vara inloggad, så när du är inloggad ändras den rutan så står att alternativ som finns. Sen är det bara att du trycker i cirkeln framför alternativen och klickar sedan på den lilla "rösta"-knappen :)

Kanske lite konstig förklaring, men hoppas att du förstår :)

Lycka till

2011-07-05 @ 17:45:46
URL: http://beccapysslar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0