bloglovin

Bra och mindre bra händelser

Sedan jag hörde av mig sist, har jag hunnit med en del, både bra och dåligt. Vi tar de bra nyheterna först, eller?
»Jag har sett Sverige spela underbart bra i VM, ikväll är det semifinal mot Japan, och jag citerar bara Sportbladet "Sverige spelar för guld, Japan spelar för sitt folk."
»Jag har jobbat en hel del, tre dagar har passerat på andra veckan av trädgårdsmästar- slash vaktmästarjobbet. Det är ett roligt och krävande jobb, man kommer hem som en vante men det känns att man gör något vettigt.
»Jag har avslutat en del av det nya mönstret till Sommarkamraterna Juli månad. En liten smygkik under, mer får ni vänta på.
Till de lite sämre nyheterna. Min älskade lilla kanin har avlidit, av ålder, skulle fylla sex år om cirkus en vecka. Riktigt tråkigt, men jag har inte riktigt haft tid att känna efter än då det är mycket som snurrar runt just nu. Chocken kommer nog snart och knackar på må jag tro.
Finare kanin får man leta efter. Coolare kanin får man leta efter. En riktig Madagaskar-kanin (han var madagaskarfärgad, den busen), med finaste öronen och färgen.

Kommentarer
Postat av: TIDSTJUVEN

Så sorgligt att din kanin har somnat in. :'( Det är alltid lika hemskt när ens djur dör, för man får ju ett sådant speciellt band till dem med årens lopp. De blir som familjemedlemmar.sv: Hoppas att du får se den snart ändå. Jag skulle säga att den verkligen är årets bioupplevelse, och ingen film som man får missa. :)

Ett Hogwarts-slott i verkligheten hade absolut varit häftigt! Jag vet inte hur många gånger jag drömt om att jag själv har gått på Hogwarts, och sedan har jag vaknat och blivit riktigt besviken när jag insett att det bara varit en dröm.

2011-07-15 @ 00:21:50
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: Annefia

Så sorgligt med kaninen som du förlorade! Det är alltid så smärtsamt att förlora en liten pälskling. (((((Lovisa)))))Spännande med den nya sommarkamraten dock!

2011-07-15 @ 01:56:00
URL: http://blogg.fialand.com/
Postat av: Elaine

Nej så tråkigt med kaninen :(2011-07-15 @ 18:26:43
URL: http://mademoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Anna

vad tråkigt med din kanin :(

2011-07-15 @ 23:26:00
URL: http://virkastickasy.blogg.se/
Postat av: dagenskreativa

Usch så tråkigt, alltid jobbigt att förlora ett älskat djur:(2011-07-16 @ 00:35:27
URL: http://dagenskreativa.blogg.se/
Postat av: oroshjärta

Men åhhh bedårande.

2011-07-16 @ 19:02:26
URL: http://hornsgatanminauorta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0