bloglovin

Mera mål

Jodå, der går framåt med den tredje Barbafamiljen, även om jag inte visar upp varenda arm här för tillfället. Hittills har jag färdigställt far och mor, Barbastark, Barbaflink och Barbabok. Visserligen har jag inte broderat dit alla detaljer och deras personliga "egenskaper", men det har jag tänkt ta i allra slutet. Eller som omväxling, om det blir för upprepande.

En annat av mina 2011:s mål var för övrigt att virka en Barbafamilj att ha hemma i fall att, det SKA uppnås har jag lovar mig själv. Eller, att jag i alla fall har virkat en fjärde familj då.

Idag ska jag klippa mig, och imorgon blir det Narnia 3 igen för min del, men den här gången med mina vänner.

 

Just det ja - ännu ett mål för 2011 var att införskaffa mig namnband att fästa på mina virkade saker. Men det vill sig inte riktigt gå ihop i mitt huvud, vad ska jag skriva på dem? Så då tänkte jag att ni kanske ville hjälpa mig, om ni har något bra förslag. "Hållplats verkligheten" är inte det bästa förslaget enligt mig, inte nog med att det inte har ett dyft med virkning att göra, är det lite för långt för den storleken jag vill ha på banden. Det skulle hjälpa väldigt mycket :)


Kommentarer
Postat av: Elaine

sv: haha men du då:P den sista har jag fuskat lite med men ingen mall på de andra X)

men tack:)

2011-01-05 @ 19:45:49
URL: http://madmoiselleelaine.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej...vilka underbara virkalster du gjort.... Undrar över nönstret till Barbafamiljen.... har kikat runt men inte hittat till hela familjen....Kan du hjälpa mig?Tack >Jessica

2011-05-09 @ 21:59:35
URL: http://suddagumman.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0