bloglovin

Eine Zweine Katze

Eftersom det vart helg än en gång, var det dags för ännu en liten typ, och jag tror jag håller fast vid katt-temat (det såg konstigt ut när jag inte särskrev "katt-temat", alltså "kattemat". Vilket inte alls är ett tema, utan mat. Kände för att utveckla mig lite, jag har inte sovit på svenskalektionerna. Nästan aldrig i alla fall.), men den här gången en aminekoinspirerad en.

 

Jag satte mig vid tv:n igår eftermiddag med två nystan i famnen och en virknål (och en viss herr Elvis med, väldigt mysigt vart det) och kollade på den andra matchen i Vinterturnén för Sveriges nykomlingar. Det jag hade att gå efter för mönster var en aminekokattbild som jag hade i huvudet, att resa mig upp och missa något ur matchen (och att ens tänka tanken på att lyfta bort Elvis) var uteslutet.

 

Resultatet blev jag väldigt nöjd med, även om jag nu upptäcker att svansen är bortglömd.
Den får jag ta en annan dag antar jag, nu ska det tittas på det allra sista avsnittet med John Nettles m.fl i Morden I Midsomer och sen är det skola igen.

 

(Matchen slutade oavgjort om ni undrade. Vilket jag antar bara jag är intresserad av?.)(Och tyskan. Är ingen tyska. Bara påhitt, jag orkade inte leta reda på orden i huvudet, så om ni någon gång ska säga "En andra katt" till någon; använd inte mitt förslag.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0