bloglovin

1000

Tusen besökare, eller ja, nästan. 999 stycken var det när jag satte mig ner och skrev det här inlägget, borde vara över det när ni läser detta. Det är riktigt roligt, ofattbart, hur det kan gå med en liten jag som skrev för mest det intressanta och nya, nu skriver jag åt några fler (förhoppningsvis) och jag antar att man kan säga att det här är min digitala portfolio, på något vis.

Tänkte bara presentera mig lite mer ingående idag, för att ni på riktigt ska kunna se vem som virkar bakom kulisserna, läs om ni vill, det kanske inte blir allt för intressant för alla ;)

Vad vill jag göra med mitt liv?
Ja. Bra fråga. Hjälpa, tycka, leva fullt ut. Jag vill hjälpa, hjälpa världen på mitt småskaliga sätt, hjälpa mina kunskaper att växa, hjälpa mig själv att ta mig igenom hinder som dyker upp. Jag vill tycka, jag vill inte sitta i ett hörn och låta andra bestämma åt mig, lite klyschigt, men så är det faktiskt. Högljutt ska det vara, och roligt. Och så vill jag leva fullt ut, göra allt tänkbart, hoppa fallskärm, bungy-jump, bestiga berg, men också bara ta det lugnt vissa gånger, komma lågnt på något jag tycker är roligt.

Och vad gör jag nu egentligen?
Jag pluggar som alla andra 16(snart 17)-åringar, men jag gör det på ett mycket trevligare och roligare vis, jag väver in mina estetiska ämnen blandat med mina tråkiga ena, tack vare en bra skola och en bra gymnasielinje.
Jag idrottar, spelar fotboll tre gånger i veckan för att hålla uppe konditionen och spelet tills vi ska ut och spela på riktigt, och det är något jag bara måste göra, det är allt underbart med att få ta sig en springtur och sen få ställa sig i duschen och veta att man förtjänar den. Enligt mig alltså.
Jag tittar enormt mycket på fotboll, så fort jag får tid över sitter jag där och hejar på alla möjliga lag, spelar roll om de är blåa eller röda. Om det inte är Tottenham eller Sverige så klart, då är det bara de som gäller.
Och jag försöker passa in virkningen bland allt detta, oftast blir det en Barbapappa under en tvfotbollsmatch, en katt efter träning, eller kanske ännu en Barbapappa på bussen hem.

Men jag gillar det. Mycket saker är bra. Jag fick beröm av mina klasskamrater en dag för att jag var så glad fast tiden bara sugs upp och man inte hinner hem vissa dagar, det var riktigt roligt att få konstaterat framför en.
Jag vet vad jag vill, samtidigt som jag inte alls vet, så därför provar jag på det mesta.

Den första låten jag lyssnar på när jag slår på datorn hemma, är John ME – Skin & Bones, en riktigt fin och bra låt som tar bort de tråkiga känslorna och får mig att slappna av.

Jag hoppas att ni inte somnade, för det gjorde jag halvvägs. Det är mycket "vad ska du bli när du blir stor då" i luften ganska ofta, men då tänker jag på mitt orättvisa schema och att jag får springa både till träning och efter den för att hinna med en match på tv:n, och hur mycket jag älskar mitt proppat-upp-till-ögonbrynen-liv.

Kommentarer
Postat av: MammaMia

Ha ha, jag tror jag blev din 1000:ende besökare!

Vad vinner man då?

Någon liten söt virkad varelse kanske....

Keep up the good work Lovisa!

I´m a big fan ;)

2011-02-07 @ 21:36:01
Postat av: Isabell

Hade det funnits en gilla-knapp på den övre kommentaren hade jag lätt klickat på den. ;)

2011-02-09 @ 20:31:39
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0