bloglovin

Försten ut av de nio

Här har ni ett (levande) bevis på att jag lever, och att den tredje Barbafamilj är på gränsen till klara, så gott som! Jag var lite osäker först om Barbaföräldrarna ville ha armar, gjorde inte det på den första familjen men på den andra, vet inte riktigt varför de inte skulle ha det egentligen, kanske för att de inte har något att hålla i? Men de har ju varandra att omfamna, så jag bestämde mig för att virka dem i alla fall nu på kvällskvisten.

Alla barnen är så gott som klara de med, Barbazoo som ni ser på bilden är som vanligt klar före de andra av någon märklig anledning, kanske för att jag fullkomligt älskar hans lilla fågel, Tukanen. Jag funderade faktiskt på att virka en stor Tukan, för att se om det går. Det ska skrivas upp!

I alla fall, barnen ska bara få sina ägodelar och "kunskaper" virkade och ditsydda, sen är Barbafamiljen helt klara! Förhoppningsvis och förmodligen dyker ett inlägg upp på söndagseftermiddagen då de är klara för allmänheten, så kika in då för att se alla nio samlade i ett vinterlandskap.

 

Helgen ska spenderas med vänner, och träning vill, ska och måste jag åka på, nästa helg har vi innefotbollscup och kondition och spel måste övas upp desto mer. På återseende!

 

Uppdatering: Tyvärr hann jag inte med vare sig Barbafamilj eller fotografering idag som tänkt, men den tiden som gick åt till annat spenderades verkligen väl, det var en riktigt lyckad och fin kväll som resulterade i ifrånsomnade filmer. Nu ska jag strax pysa iväg på träning, ska bli skönt att motinera bort lite överflödigt som uppstod den här helgen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0