bloglovin

Skolämne: Arkitektur

I år på arkitekturen i skolan har vi hunnit med lite blandade saker, men en stor del har varit bygget av ett (och i vår grupps fall, två) hopptorn. Vi fick 20 blompinnar och valfritt antal limpistoler till hjälp, med snöre och kappakartong och så önskades. Efter att vi i våran grupp gjort det första tornet, det lite lägre, fick vi bekräftat att tornet skulle räcka upp till 50 centimeter högt. Och så var det bara att bygga om, och tänka smartare för att lösa blompinnsfrågan, hur det skulle räcka till och hur det skulle klara en viss tyngd.
Vi hade roligt under uppgiftens gång, det är alltid roligt med ett begränsat antal byggmaterial då man verkligen måste tänka nytt och tänka om.
Det pågående projektet just nu är lite större, och går ut på att vi ska designa och inreda ett cafe efter en viss arbetsyta på rummet. Jag har pendlat fram och tillbaka med teman och skilda ideer, och det som började som "pensionärscafe", där man kan få en stilla plats med diverse återträffar och nostalgitankar, har nu grundat i ett fotbollscafe. Ovan har ni det första alternativet, vilket, inte alls var tråkigt och en dålig ide, utan det vart bara svårt att få ett riktigt intresse för vad jag gjorde. Fotbollen tog alltså än en gång övertaget och det kommer bli riktigt, riktigt bra, just i min smak.
Nu hoppas jag bara att någon framtida cafebyggare hoppar på min ide, för jag är hemskt sugen på att umgås och titta på fotboll samtidigt.

Kommentarer
Postat av: Hedvig

Coolt att ha det som skolämne! :)

2011-12-17 @ 18:47:18
URL: http://www.hedvighandarbetar.blogspot.com
Postat av: Sofia

Svar: Tack! :) Ja, det skulle vara fint!

2011-12-18 @ 15:03:17
URL: http://pysseltajm.blogg.se/
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Hej! Tänkte bara tipsa om min bloggjulkalender med flera spännande tävlingar. :D

Här kan du t.ex. tävla om en valfri vara från runns:

http://adaras.se/2011/december/lucka-17-vinn-valfri-vara-fran-runns-eller-e.html#commenteller varför inte tävla om en chilladress? :)

http://adaras.se/2011/december/lucka-19-vinn-en-valfri-jumpsuit-fran-chilla.html#commentBer om ursäkt om du inte vill ha tävlingstips! ♥

2011-12-20 @ 20:51:38
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0