bloglovin

Nyfiken, utelias, nysgjerrig, curieux, neugierig, curious.

Man blir ju lite nyfiken ibland, särskilt när det gäller långväga gäster. Jag lade in en Visitor Counter där man kan se ungefärligt varifrån ens bloggläsare kommer ifrån för ett ganska bra tag sedan. Många träffar från flera nordiska länder så som Norge och Finland, men även ifrån USA och Luxemburg och enstaka från ännu fler länder.
Så, då undrar man ju lite om er trogna läsare, även er "icke-långväga" inom gränserna såklart, vilka ni är? Och hur ni hittade hit? Och vad som får er att ni stanna kvar?
Det här är förövrigt vad jag pular med nu. Väldigt, väldigt, väldigt tålamodskrävande (vilket jag verkligen inte gillar då allt ska gå så fort enligt mig), men det blir väldigt, väldigt fint. Nästan så att det kommer fram lite lätta sommarvindar i fingrarna, så fint blir det. Frågan är om jag borde hålla det här lite hemligt så att någon mer kan glädjas till julen och få en själv?
Ett väldigt bra tips om ni har lite tid över, vik er en trana och häng upp eller ge bort som turfågel. Som den japanska sägnen säger, om du är sjuk och  viker 1000 tranor, kommer du bli frisk. Jag är inne på min fjärde så det blir lite att hämta sig efter ...

Kommentarer
Postat av: Patricia

Jaa jag heter Patricia å jaa du sa att jag skulle läsa såå hihi

2011-12-13 @ 14:20:05
URL: http://spmcr.blogg.se/
Postat av: Hedvig

Du vet ju vem jag är, hur jag hittade hit minns jag inte men antar att det var via någon annan blogg. Jag läser vidare för jag tycker om det pyssel du gör såklart! :)

2011-12-14 @ 17:12:50
URL: http://www.hedvighandarbetar.blogspot.com
Postat av: Patricia

sv: haha jaa hon får slänga upp dom snart jö! :D

2011-12-14 @ 19:17:00
URL: http://spmcr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0