bloglovin

Högst Lovisa-aktigt

Idag gjorde jag något märkligt, en väldigt Lovisa-typisk sak.
Nyfikna? Kanske inte den roligaste sak man kan tänka sig, men givande.
Jag åkte nämligen buss, och gick av tre kilometer innan min hållplats, för att rensa lite tankar. Fungerade det? Jajamensan. Jag fick förutom inspiration till detta inlägg, utan också redde lite i bekymmer och planeringar. Ett hett tips, en promenad är så mycket mer än att bara gå.
Och varför det just är så Lovisa-aktigt, är för att 1. Välmående. istället för att åka buss i 3 minuter till fick jag röra på arslet i 20 minuter. 2. Väldigt impulsivt. Jag kom på det tio meter innan platsen jag gick av. 3. Miljövänligt. Okej, 3 kilometer är inte mycket, men tur och retur (bussen vänder vid min hållplats, ändhållsplatsen) är det uppe i sex stycken och därifrån är det inte långt till tio. 4. Schysst av mig. Chauffören fick kortare pass och därmed gladare rast. 5. Givande. Som sagt, mycket tankar reddes ut.

Inte bara det att min far mötte mig halvvägs (i bil) och såg väldigt mycket frågande ut. Jag förstår honom.
Och för tillfället är detta en högst passande förklaring till bloggens namn, hållplats verkligheten för er som missat det. Eller så är det inte så passande. En hållplats och en verklighet i samma inlägg. Vilket inte lär hända igen.
Nu ska jag återgå till mitt efterlängtade och förtjänade fika.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0