bloglovin

Det är de små detaljerna som gör det stora helt

Jag utmanar er att fotografera era absoluta favoritdetaljer, kanske helt enkelt din lyckopeng, souverniren från favoritresan eller vad som nu ligger er närmast om hjärtat, de små detaljerna som gör det stora helt.
Uppfrån från vänster på mitt kollage: Blommorna jag tilldelades igår efter fotbollsmatchen, "matchens lirare". En liten skattkista/ask bland fina strandfynd. Mammas, pappas och barndomens skärp, samlade på en hängare mitt i rummet, där de bara hänger och lättar upp tillvaron med färg och form. Mammas gamla färgpennor, underbara genom att står där. Två av mina grymma ringar. Ett par favorithalsband som ofta får positiva kommentarer.

Som sagt, jag utmanar er att finna de små detaljerna i erat liv. Kommentera gärna och berätta, jag är nyfiken på vad ni har att berätta. De små tingen säger så mycket om en själv.

Kommentarer
Postat av: AnnaWK

Sv: Tack snälla du, vad glad jag blir för din kommentar. Tycker det är väldigt roligt att scrappa och har material som skulle räcka till en mindre butik haha ;)

2011-08-14 @ 11:48:41
URL: http://annawk.blogg.se/
Postat av: Sofia

Svar: Det verkar vara ett bra tips :) Frågan är bara om de går att få tag på billigt då jag behöver 16st i så fall ^^' haha! Prislappen på alltihopa gick på ca 600-700 kr om jag minns rätt ^^ CC hobby hade gratis frakt i juli så passade på!

2011-08-14 @ 15:45:33
URL: http://pysseltajm.blogg.se/
Postat av: ♥ hobbyfotograf, Linn Westin

Svar: Tack, fina Lovisa! :>

Det ska jag göra, när jag väl skapat den, vilket lär bli i höst någon gång.

- KRAM.

2011-08-15 @ 13:45:43
URL: http://fingerborg.blogg.se/
Postat av: AnnaWK

Sv: Haha ja de flesta höjer på ögonbrynen när de äter tacos hemma hos oss och är oftast för rädda för att våga smaka på de lite mer ovanliga ingredienserna.Ja i scrapbookinglandet gäller det att ha resurser för det är då inte billigt. Nu köper jag visserligen större delen av mitt material i USA när jag är där och där kostar det i stort sett ingenting så jag har en del (visserligen några nitar också men med åren har jag lärt mig vad det är värt att lägga pengarna på).

2011-08-15 @ 18:47:43
URL: http://annawk.blogg.se/
Postat av: TIDSTJUVEN

Vilka fina detaljbilder! :) Och kul utmaning. Jag hakar nog bestämt på den imorgon. :Dsv: Visst gör det! Det har jag heller aldrig fattat. Och tänk om man har en riktigt otrevlig granne på andra sidan gatan, som snor alla kläderna om man inte ser upp. Man måste nog ha väldigt god grannsämja. ;)

2011-08-16 @ 00:07:24
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: hanna

Har en tävling där du kan vinna ett örhänge.

http://lillehanna.blogg.se/2011/august/vinn-fjaderorhangen.html

2011-08-16 @ 12:31:08
URL: http://lillehanna.blogg.se/
Postat av: TIDSTJUVEN

sv: Hoppas att fler också hakar på, det var ju en riktigt kul utmaning. :)Gimme a Bottle har jag aldrig hört, så nu var jag såklart tvungen att lyssna på den. :) Att använda ackorden från "Seven Nation Army" kan ju inte bli annat än bra, och du hade rätt.

2011-08-17 @ 09:46:51
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: Fotograf Annie

Vilken rolig utmaning :)

2011-08-17 @ 22:15:21
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0