bloglovin

Anledningar

Anledningen till min frånvaro, är helt enkelt att skolan har börjat igen. Och i och med skolans start, har vi alla elever på skolan, fått en varsin Ipad. Ganska så häpnadsväckande må jag lova, det är ändå några hundra som skulle förses med de dyra leksakerna. Våra underbara Ipads (som vi egentligen fått på lån, men som räknas som våra då vi har full kontroll över dem tills, ja, slutet) ska användas till diverse skolarbete, då vi går på en medieskola är det mycket datorer som är inblandade, men ofta inte tillräckligt då det räcker med datasalar till alla. Ipad:sarna är då inkallade som svar på datorfrågan. Helt okej med mig.

Jag märker nu när jag klafsar på tangenterna på min vanliga dator (som jag förövrigt inte ens startat sen den nya älsklingen (sjuk värld vi lever i)), de låter nästan häpnadsväckade högt jämfört med den lätta beröring som endast behövs för att skriva på den lilla vita. Och anledningen till att jag startade den, är för att skriva detta inlägg. Min lilla vita kan nämligen det mesta, förutom att skriva blogginlägg. Det, å sin sida, må kanske vara väldigt bra, annars hade min Packard Bell fått samla damm i evigheter.

Som sagt, riktigt sjuk värld vi lever i.
Nu ska jag till att rensa bort lite gammalt krafs på hårddisken, så att den börjar åtminstonde likna hastigheten på min lilla vita, sorgligt.

Kommentarer
Postat av: Hedvig

Välkommen åter i alla fall! :)

2011-08-22 @ 18:49:46
URL: http://www.hedvighandarbetar.blogspot.com
Postat av: TIDSTJUVEN

Gratis iPad!? Inte illa. :Dsv: Jag har också alltid tyckt att håret blir fetare av balsam, så jag har undvikit det. Men när min frisör lite nedlåtande sa "Du använder inte balsam eller hur?" fick jag mig en tankeställare. ;) Tricket är att inte ha balsam i hårbottnen, utan bara ute i topparna.

Och jag tror inte heller att du behöver använda värmeskydd om du inte fönar eller stylar håret. :)

2011-08-23 @ 18:38:21
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: Kajsa Nihlen-SKÅNES STÖRSTA BLOGG!www.kajsanihlen.seHej :) Jag har en tävling där du kan vinna en goodiebag från ELF smink:)

Det vore superkul om du var med, det är bara gå till inlägget här:)

2011-08-25 @ 13:56:18
URL: http://kajsanihlen.se
Postat av: TIDSTJUVEN

sv: Ja visst är det så! Helt plötsligt är sommaren slut och så har man en lång, mörk och kall vinter framför sig igen. :/Det var inte dåligt det. Det verkar som om du går i en riktigt bra skola! :) Vi hade värsta stenåldersdatorerna i mitt gamla gymnasium.Haha, samma här. "Någon gång" ska jag också ta itu med balsammetoden. Så har jag tänkt i typ två år nu. ;)

2011-08-25 @ 23:37:54
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: Annefia

Wow! Ingen dålig skola! Lite skillnad mot när jag var i din ålder och vi fick sitta skriva datorkommandona för hand i våra matteböcker (data var ett matte-ämne på den tiden, det lilla, lilla man läste) för att datasalen aldrig var ledig (data på den tiden innebar att man jobbade i DOS och skrev kommandon som "PRINT" i stället för att använda sig av Windows och mus). Enda gången på tre år som jag fick prova en riktig dator var det nått fel på den och i 40 minuter satt jag och stirrade på en skärm som skrev ERROR, ERROR, ERROR hela tiden eftersom ingen (inklusive matteläraren) kunde nått om datorer. LOLJapp, jag ÄR stenålders! LOL

2011-08-26 @ 02:46:52
URL: http://blogg.fialand.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0