bloglovin

Lolitaworkshop

Det blev inte mycket virkat den här veckan, mycket i skolan och jobbiga träningar, vi har nämligen match i eftermiddag, visserligen bara en träningsmatch men alla vinster räknas.

I fredags var vi på det ganska så nya Konsthuset i Uppsala, Vretgränd tror jag det hette, ute på gatan sitter det hjärtskyltar (vilket jag associerar till dass, men men) så man hittar in till den tämligen lilla källarvåningen. Workshopen för dagen där var Lolita, en japansk stil med många olika inriktningar, "barnsliga" stilar, paljetter, tyll, spets och så vidare i all oändlighet. Uppgiften var att skapa sig sin egna lolitastil, med inslag av det motsatta könet, för mig alltså något manligt.

Det var konstigt, men roligt. Ganska så skumt, men helt okej alltså.


Kommentarer
Postat av: TIDSTJUVEN

sv: Det var din syster som tipsade mig om att jag skulle kika in här, så det är hennes förtjänst. :)Så kul med ett helt egendesignat mönster! :) Får man fråga varför du döpt dem till "Badgroda" och "Badhund"?

Ja, jag virkar också, när jag har tid över. Oftast blir det små amigurumis. Jag fick en amigurumibok förrförra julen och blev helt frälst. ^^

2011-04-03 @ 16:07:00
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: TIDSTJUVEN

sv: Ja visst är han söt vår Chopp. :) Det är min lillebrors katt egentligen. Chopp har en syrra som heter Chip som är min lilla älskling. :) Chip är den långhåriga katten som bland annat syns på stillbilden till YouTube-videon.Vilken kul tanke bakom namnen! :) Och så intressant att dina figurer alltid är manliga, haha. Nu när jag tänker efter har mina också en tendens att bli döpta med mansnamn, men inte alltid.

Jag har nyligen bytt blogg till denna och har inte hunnit lägga upp några bilder på amigurumis ännu eftersom jag inte virkat en endaste liten maska under hela mars. Men jag kanske lägger upp någon bild på mina "gamla" amigurumis innan jag åstadkommit någonting nytt. :)

2011-04-04 @ 00:35:01
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: LadyNight

Vad kul att du vill vara med i min utlottning! Önskar dig lycka till :)Och släng gärna iväg en kommentar åt mitt håll när du fotat ditt garnförråd, så jag kan skutta hit. Ska bli intressant att se :)

2011-04-04 @ 17:35:40
URL: http://pysselstund.blogspot.com/
Postat av: TIDSTJUVEN

sv: Ja, han är väldans busig kan jag säga. :P När man inte ser efter vad han gör så springer han och sladdar som en galning på alla mattor så att de sedan ligger hoptrasslade i något hörn.Mönstren till hunden och geishan finns i boken "Virka roliga amigurumis". :) Jag ska absolut lägga ut fler bilder på mina skapelser när jag hinner.

2011-04-04 @ 20:06:48
URL: http://tidstjuven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0