bloglovin

Hållbar Utveckling


Jag lägger in en bild på något annat idag, nyfiken Grå nämre bestämt.
Dagar som dessa önskar jag att jag var en katt, och bara sova och strosa runt så som jag vill.

Dagens höjdpunkter var skollunchen, kebabgryta, kanske inte låter allt för gott, men det var det kan jag lova! Vi hade även en föreläsning om Hållbar Utveckling, där en kille från Naturskyddsföreningen talade om ämnet och vad som egentligen kommer att hända med klimatet, samhället och ekonomin om vi fortsätter som vi gör nu, riktigt riktigt intressant. Jag tror att det är där någonstans jag kommer att hamna, iallafall till att börja med. Det är där det finns jobb, samtidigt som det är ett ytterst roligt ämne att diskutera om. Jag hoppas att det är fler därute som är medlemmar i Naturskyddsföreningen, och att ni som inte är det blir det med ens! Klicka er in här för att bli det, eller bara läsa mer om föreningen och vad de gör för att förbättra världen.
Jag tycker att detta ämne är en självklarhet, såklart alla måste hjälpa till och ta del av framtiden!

Till helgen ska jag försöka få lite virkat färdigställt, och så småningom börja på en fjärde Barbafamilj, att ha ifall att.

Kommentarer
Postat av: TIDSTJUVEN

Vilken söt bild! :)sv: Oj, så intressant! När jag skummade igenom listan kände jag inte igen ett enda namn, så det här ska verkligen bli spännande att lyssna. :)

2011-04-06 @ 19:46:02
URL: http://tidstjuven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0